Ez a tipusu,tükrös,nem tolóajtós gardrobszekreny illene egy nappaliba ?
Kicsi a lakas,es ez 270 cm, tehat pakolosnak jo nagy.De rovidebb mint egy hagyomanyos szekrenysor,jobban elfer.
Idosebb hazaspar vagyunk ,gyerekek mar nem laknak itt.Olyan modern nappaliba valo butor nem kell,amiben par pocos resz,meg tv tarto van.A tv nalunk gali konzolon van.
A gardróbok hálószobába, esetleg előszobába valók, ha már olyan irányú a kérdésed, "illene e"?
A valóság viszont az, hogy a saját lakásodban mindent odatehetsz, ahova akarod, illetve ahol szükségből elfér.
Az oke. De a kepet azert tettem fel, mert nem egy sima, toloajtos gardrob.
Ha megnezed, tükrös, es eleg dizajnos.
Ez a szekreny illik e, ugy ertem.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, gardróbnak nem a nappaliban a helye. Viszont vehetsz elemes nappali szekrénysort, amihez te válogathatod össze az elemeket:
De valóban a saját otthonodban mindent oda teszel, ahova neked jó.
Egyértelműen gardróbszekrény, a tükör nem dizájnelem, hanem általában a gardrób része, praktikussági okokból.
Hozzáteszem, hogy életemben soha nem érdekelt, hogy kinél, milyen szekrény van a nappaliban, csak hát pont arra kérdeztél, hogy illene e oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!