A tömör memóriahabos vagy a réteges memória+poliuretánhabos fedő matrac a kényelmesebb?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Nekem csak a tömör 5cm magas, memóriással van tapasztalatom, de 12év után eljött a csere ideje.
Az olcsított, réteges, fele-fele poliuretánhabos+memóriás matracok olcsóbbak, és sokkal nagyobb a választék.Viszont nem tudom hogy pl: az a 2,5cm memóriaréteg az 5cm-ből elég-e a megszokott süppedős, felhőkön fekvős kényelemhez.
Ezt a két matracot néztem ki:
Réteges típús
Tömör memóriás
2021. szept. 18. 14:34
1/2 anonim válasza:
Bizonyára kényelmes mindkettő, de a 25kg/m3 hab az nagyon alacsony, gyenge minőség. Legalább 33-35 legyen.
2/2 anonim válasza:
A memória hab is egyfajta, de nagyon sűrű hideghab. Ennek révén kevésbé is szellőzik.
Egy jó matrachoz nincs szükség ilyenre, csak az olcsók feljevítására szolgál, ami ugye plussz pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!