Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?
4: szóval téged frusztrál, hogy csak egy nappalid van, és másoknak meg telik könyvespolcra IS...
ROTFL
Kérdező, szerintem te is tudod, hogy ez többek között azért van, mert az emberek nem igazán olvasnak könyveket. De szerintem ezzel a válasszal te is tisztában vagy.
Meg azzal is, hogy nem szokás már a nappali szekrénysor. Én pl. sokat olvasok, mégsincs sok könyvem meg könyvespolcom, mert könyvtárba járok.
Azt csak mellékesen megjegyzem az IKEA és más bútorüzletek weboldalán ülön "fül" van a könyvespolcoknak.
Ennyi erővel megkérdezhetném, hogy van az, hogy a nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de beépíthető hűtőgép és mosdószekrény az nuku. Persze hogy nuku, mert nem ott van a helye.
Magyarul aggyonolvasott agyonkulturált kérdezőnk arra nem vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a hülyeségeinek mielőtt kérdez.
"Aki unatkozik, olvassa végig ennél a kérdésnél az 1-es hozzászóló agymenését, valószínűleg ő az, aki most kérdezett"
Jajj ne tényleg ez a trabantos régenmindenisjobbvót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!