Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?

Figyelt kérdés
Gyengébbek kedvéért: telekép - Orwell 1984.
2021. júl. 1. 22:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

4: szóval téged frusztrál, hogy csak egy nappalid van, és másoknak meg telik könyvespolcra IS...

ROTFL

2021. júl. 2. 09:00
 22/25 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, szerintem te is tudod, hogy ez többek között azért van, mert az emberek nem igazán olvasnak könyveket. De szerintem ezzel a válasszal te is tisztában vagy.

Meg azzal is, hogy nem szokás már a nappali szekrénysor. Én pl. sokat olvasok, mégsincs sok könyvem meg könyvespolcom, mert könyvtárba járok.

2021. júl. 2. 14:47
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom a kérdező csak ki akart írni egy "én sokat olvasok és intelligens vagyok, bezzeg mindenki más hülye kérdést".
2021. júl. 6. 19:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Azt csak mellékesen megjegyzem az IKEA és más bútorüzletek weboldalán ülön "fül" van a könyvespolcoknak.

Ennyi erővel megkérdezhetném, hogy van az, hogy a nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de beépíthető hűtőgép és mosdószekrény az nuku. Persze hogy nuku, mert nem ott van a helye.

Magyarul aggyonolvasott agyonkulturált kérdezőnk arra nem vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a hülyeségeinek mielőtt kérdez.

2021. júl. 6. 19:39
 25/25 anonim ***** válasza:

"Aki unatkozik, olvassa végig ennél a kérdésnél az 1-es hozzászóló agymenését, valószínűleg ő az, aki most kérdezett"

Jajj ne tényleg ez a trabantos régenmindenisjobbvót :D

2021. júl. 6. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!