Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Akinek sok könyve van otthon,...

Deák Dominik 2020 kérdése:

Akinek sok könyve van otthon, milyen elv szerint rendezi őket?

Figyelt kérdés

Ábécé? Téma? Szín, méret?

csatolhattok képet is :)

2020. nov. 13. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Én téma szerint.

Egy egész szobafalat elfoglalnak a könyvek, jobb célirányosan keresni, nem mindet végigbogarászni.

2020. nov. 13. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is téma szerint. Lexikonok-szótárak, regények, határozók stb.
2020. nov. 13. 14:52
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Kiadó, emellett a hasonló témakat igyekszem közel egymáshoz (pl. Európa-Alexandra kiadósok egymás közelében, vagy Delta Vision Fumax, mert mindkettő fantay vonal stb). Azon belül sorozatok egyben (szerzői vagy kiadói), illetve egy szerző könyveit egy kupacba, szerzői sorozat esetén olvasási sorrend. De szigorúbban nem rendezek, nincs abc rend, a fentieken belül inkább hasonló téma, jól néz ki, egyszerre vettem, egy magasság (hogy a tetejére pakolhassak), kb ezek a szempontok.

Elég zavarosan írtam, remélem, érthető. :D

Zsáner/kiadó > kiadói sorozatok > szerzői sorozatok > téma. Kábé.

2020. nov. 13. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Téma szerint.
2020. nov. 13. 15:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Témák szerint.

Egyébként nem lehetne megtalálni semmit. Mivel tényleg sok könyvem van - egy szoba három fala tele van velük -, ezért ez az egyetlen mód, ahogy el lehet igazodni köztük.

Szín szerint nagyon buta ötlet lenne, föleg, hogy majdnem minden könyv más szinü.

2020. nov. 13. 15:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 5.000 könyvünk van. Témák szerint. Azon belül egy szerző egy helyen, nemzetiségek szerint.
2020. nov. 13. 16:01
 7/15 anonim válasza:
100%
Nekem is téma szerinte vannak. Regények, lexikonok. ÉS még ezek is fel vannak osztva a témájuk szerint.
2020. nov. 13. 16:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően téma szerint, azonban ezt a rendet a könyv magassága néha felül írja. Vannak különböző magasságú könyveim és polcaim. Néha vannak adott témában nagyon alacsony vagy nagyon magas könyvek. Ezeket méret szerint teszem el.
2020. nov. 13. 16:47
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Vicc, hogy egy ilyen kérdésnél is megy a lepontozás...
2020. nov. 13. 18:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Életkor (bölcsis könyv, gyerekkönyv, ifjúsági, egyetemi stb.) és műfajok szerint (regények, természettudomány, pszichológia, stb.).
2020. nov. 14. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!