Akinek sok könyve van otthon, milyen elv szerint rendezi őket?
Ábécé? Téma? Szín, méret?
csatolhattok képet is :)
Én téma szerint.
Egy egész szobafalat elfoglalnak a könyvek, jobb célirányosan keresni, nem mindet végigbogarászni.
Kiadó, emellett a hasonló témakat igyekszem közel egymáshoz (pl. Európa-Alexandra kiadósok egymás közelében, vagy Delta Vision Fumax, mert mindkettő fantay vonal stb). Azon belül sorozatok egyben (szerzői vagy kiadói), illetve egy szerző könyveit egy kupacba, szerzői sorozat esetén olvasási sorrend. De szigorúbban nem rendezek, nincs abc rend, a fentieken belül inkább hasonló téma, jól néz ki, egyszerre vettem, egy magasság (hogy a tetejére pakolhassak), kb ezek a szempontok.
Elég zavarosan írtam, remélem, érthető. :D
Zsáner/kiadó > kiadói sorozatok > szerzői sorozatok > téma. Kábé.
Témák szerint.
Egyébként nem lehetne megtalálni semmit. Mivel tényleg sok könyvem van - egy szoba három fala tele van velük -, ezért ez az egyetlen mód, ahogy el lehet igazodni köztük.
Szín szerint nagyon buta ötlet lenne, föleg, hogy majdnem minden könyv más szinü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!