Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?

Figyelt kérdés
Gyengébbek kedvéért: telekép - Orwell 1984.
2021. júl. 1. 22:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Na, mivel unatkoztam, elolvastam az általad linkelt kérdést.

Már csak egy dolgot nem értek: miért nem kezelteted magad? Rád férne, mert az nagyon nem normális, hogy lassan 1 hónap után is így őrjöngsz egy ilyen kérdésen. :D

Nem mindegy neked, hogy miket használ? Mi vagy te, háztartásigép-kereskedő?

Egyébként meg teljesen igaza van az ipsének, miért ne vehetne használt cuccokat? A régi hűtőket, mosógépeket nem kellett 2 évente cserélni.

2021. júl. 1. 22:56
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

" 2 órája regisztráltam, de annyi baj legyen. :D"

Akor még nem tudnál kérdést kiírni, úgyhogy jobb kamut találj ki...

2021. júl. 1. 22:57
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
#11: Látszik hogy te vagy az, ne tagadd. 7 perce linkeltem a válaszod előtt, nincs az az isten hogy elolvastad a hozzászólásokat...
2021. júl. 1. 22:58
 14/25 A kérdező kommentje:

Hazudtam, tényleg nem 2 órája volt, hanem másfél: 21:23-kor.

Én nem szoktam kamuzni, pláne egy anonim oldalon. Ebből is látszik, mennyire súlyosan beteg vagy: te még itt is hazudozol, az életben is mindenkinek, és még saját magadnak is. A kommenteket nem olvastam, csak a kérdést. De miért is bizonygatok bármit? Te jobban tudod úgyis! Igazából nem az az ijesztő, hogy ilyen emberek vannak a gyakorin, hanem mondjuk kimegyek az utcára és egy ilyen szemnejöhet...

2021. júl. 1. 23:02
 15/25 A kérdező kommentje:

...mármint szembe.

Ide kár is kérdést kiírni. Jönnek a pszichopaták a könyvtárszobájukkal, meg az e-bookkal...miközben még életében nem olvasott el egy könyvet sem.

2021. júl. 1. 23:05
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

A "nappali bútor", a tévéállványok és a többelemes falak nem könyvtárolásra szolgálnak, ennyi az indok. Még amelyikhez tartozik polcrendszer, azok is picik, dísztárgyak valók oda.

Ellenben a nappali bútorzata nem csak a tv állványból áll, legyen akármekkora. Simán elfér mellette egy könyvespolc rendszer.

(Egyébként nekem volt klasszikus szekrénysorom, speciel azokban sokkal kevesebb volt a polcos elem, mint egy polcrendszeres tv állványzatban.)

2021. júl. 1. 23:13
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező! Te is elég furcsa vagy. Gondolom azt akarod sugallni, hogy te sokat olvasol, a többi bunkó meg csak tv-t néz. Nem is veszel tudomást azokról a válaszokról, amik nem egyeznek a te felfogásoddal.

Viszont az a helyzet, hogy a nappali bútorral egybeépített könyvespolcok hiánya nem függ ezzel össze. Ahogy már többen is írtuk, digitális könyvek vannak, valamint divat lett a külön könyvtárszoba, vagy ha az

nincs, könyvespolcok. Képzeld el, sokminden változott az évek alatt. Sok helyen van szárítógép, nincsenek teregetők a lakásban, a fűtéscsövek nem a falon kívüli vannak, hanem a padlóba süllyesztve, mosogatógép van a konyhában, ráadásul beépítve a bútorba, ahogy a hűtő is. Stb...

2021. júl. 1. 23:18
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Kíváncsiságképp megnéztem a legnagyobb milánói bútorházak ide katalógusait, egyikben sem jött szembe semmilyen televíziós nappalibútor. Ha van is TV a kollekciók bemutató fényképein az szinte mindig valami falraszerelt készülék.

Az, hogy a magyar bútoráruházakban mit lehet kapni más dolog - azt Asztalos Sanyi megrajzolta a '90-es években, megvették páran aztán azóta arra építi a vállalkozását és szentül hiszi, hogy ő a bútorkirály. A ZIKEA és társai meg megint külön téma - ők tudatosan arra az igényre gyártanak.

2021. júl. 1. 23:23
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

Nappalimban egy db könyvet sem tartok, pedig van több száz. Dolgozószobában vannak a könyveim, külön könyvespolcokon.

Nappaliban nem szeretem, olyan túlzsúfolt hatást kelt, nyomasztó.

2021. júl. 2. 07:34
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

Van a problémádra megoldás: toll-papír, leskicceled milyen bútorra vágysz, és elmész egy asztalos hoz.

Hidd el, ahány könyvespolcot kérsz, annyit fog berakni a bútor a ;)

2021. júl. 2. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!