Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha könyvszekrényt rendelek,plu...

Ha könyvszekrényt rendelek,plusz pénz ellenében összeszerelik nekem a szállítók? Hol lehet kész könyvespolcot venni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

A szállítók biztos hogy nem.

De ez miért mentális egészség?

2021. febr. 11. 11:51
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ahol veszed, vagy ahol megrendeled, ott kell megnézni, hogy milyen szolgáltatások érhetők el. Van ahol ez egy külön opció plusz pénzért, szerintem erre külön jönnek ki majd hozzád, szállítók nem hiszem, hogy összeszerelik. Hogy készen hol van ilyen, azt megint az adott bútorboltban vagy online tudod megérdeklődni.
2021. febr. 11. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tájékoztatást!
2021. febr. 11. 12:26
 4/6 anonim válasza:

Facebook marketplacen nézz körül, lehet hogy ott találsz.

De legalábbis szerintem nem olyan nehéz összerakni :)

Tavalyelőtt vettem akasztós, polcos szekrényt, és a leírás alapján mondjuk kb 2 órába tellett összerakni. De mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy legközelebb nem a legkisebb helyen kezdem el a duplaajtós szekrényt összerakni :D

2021. febr. 14. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Simán össze szokták szerelni. Kiszállítják, mielőtt elmennének, megkérded, összeszerelik-e, ha nagyon szépen kéred, ekkor zsebbe kérnek valamennyit és összerakják. De olyat is láttam, hogy betelefonált az illető a főnökének, kisebb vállalkozás esetén, a főnök jóváhagyta, és összerakták. Ez általában a szállítási időbe is bele van kalkulálva, ahogy észrevettem.
2021. febr. 15. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ott helyben összerakják, de biztosan meg lehet vele (velük) beszélni egy közeli időpontot, amikor visszamegy - és nyilván pénzért összerakja. Nekem a 4 db akasztós szekrényt 1 ember hozta ki (a sofőr)...vele ketten hordtuk be a házba lapra szerelten, és én egyedül (kényszer-szingli ffi) raktam össze öket kb. 1 hét alatt. Persze, egy könyvszekrény sokkal egyszerűbb ügy.
2021. febr. 19. 00:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!