Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?
Digitális könyv van, nem nagyon kell könyvespolc. Aki kifejezetten a hagyományos könyvet szereti, annak van könyvespolca, akár külön könyvtárszobában.
Nálunk mondjuk van egy kb 1m²-es tv, meg kb 5.5m² könyvespolc.
Mert a könyveket a könyvespolcon és nem a nappali bútoron tartjuk.
Google: könyvespolc.
Aham, tehát mindenkinél könyvtárszoba van!
Már értem.
Ki is vágom a bútorunkat, valami gond lehet vele, mert tele van polcokkal. Nem, nem különálló könyvespolc, hanem nappaliba való szekrénysor.
Hogy lehet ilyen szart gyártani, inkább veszek egyet, amin elfér 3 tévé!
Alapból már maga a "nappali bútor" nem létező (legalábbis nem széles körben elterjedt) dolog legalább 20 éve. Ma már a kis egyszerű TV állványok a menők, nem az "egybe" nappali bútorok. Ráteszed a tetejére a TV-t, alulra max a lejátszót/konzolt meg pár lemezt, és annyi. Mint régen egy komód, akkora ma már a TV állvány, nem egy sok méteres szekrénysor.
A könyveket ha nem is a könyvtárszobában (mert az sok emebrnek nincs) de a könyvespolcon tartjuk. Már akinek van, mert sok emebrnek max pár darab könyve van. És ezzel nincs baj, ma már digitálisan elérhető minden.
De látom megint csak provokálni akarsz, te vagy a "régenmindenjobbvót" kollega, aki a mási kkérdésnél az 50 éves háztartási gépek nagyszerűségét bizonygatta. Ne tagadd le, tudom.
Aki unatkozik, olvassa végig ennél a kérdésnél az 1-es hozzászóló agymenését, valószínűleg ő az, aki most kérdezett:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__11182..
Hiába érhető el minden digitálisan, a sok bunkó se digitálisan, se máshogy nem olvas. Csak a tévét nézi feszt a sok birka :D
A másik kérdést nem én írtam, a bánatot se érdeklik a háztartási gépek. Se a régiek, se a mostaniak. De mindegy, mert te úgyis eldöntötted, hogy én írtam, igaz, 2 órája regisztráltam, de annyi baj legyen. :D
"Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?"
Azért mert ma már szerencsére (a régi hibátlan csodálatos tökéletes szép időkkel ellentétben) átlag ember számára is megfizethetők a másfél-két méteres, jó minőségű TV-k (ha fancy szavakat erőltetsz, attól csak szánalmas leszel, TV a rendes neve), a könyvek viszont idejétmúltak, mert egy ebook olvasón, tableten vagy telefonon gyakorlatilag a világ minden könyvét el lehet érni, és annyi helyet se foglal mint régen egy darab könyv. Ráadásul környezetkímélő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!