Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?

Figyelt kérdés
Gyengébbek kedvéért: telekép - Orwell 1984.
2021. júl. 1. 22:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
A könyveket a könyvtárszobában tartják. :)
2021. júl. 1. 22:03
 2/25 anonim ***** válasza:
84%

Digitális könyv van, nem nagyon kell könyvespolc. Aki kifejezetten a hagyományos könyvet szereti, annak van könyvespolca, akár külön könyvtárszobában.

Nálunk mondjuk van egy kb 1m²-es tv, meg kb 5.5m² könyvespolc.

2021. júl. 1. 22:24
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

Mert a könyveket a könyvespolcon és nem a nappali bútoron tartjuk.

Google: könyvespolc.

2021. júl. 1. 22:35
 4/25 A kérdező kommentje:

Aham, tehát mindenkinél könyvtárszoba van!

Már értem.

Ki is vágom a bútorunkat, valami gond lehet vele, mert tele van polcokkal. Nem, nem különálló könyvespolc, hanem nappaliba való szekrénysor.

Hogy lehet ilyen szart gyártani, inkább veszek egyet, amin elfér 3 tévé!

2021. júl. 1. 22:42
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem mindenkinek van sok könyve, így nem lenne annyira praktikus ilyen kialakítású szekrényket árulni. Akinek van több, az meg vagy polcon vagy könyves szekrényben tárolja őket. Én egy jó ideje inkább ebook-ról olvasok, de könyvtárból is szoktam kölcsönözni, aminek ugye szintén nem kell külön hely. A régebbi könyveimnek így is van egy teljes külön szekrényük, ami színig van.
2021. júl. 1. 22:47
 6/25 anonim ***** válasza:
76%

Alapból már maga a "nappali bútor" nem létező (legalábbis nem széles körben elterjedt) dolog legalább 20 éve. Ma már a kis egyszerű TV állványok a menők, nem az "egybe" nappali bútorok. Ráteszed a tetejére a TV-t, alulra max a lejátszót/konzolt meg pár lemezt, és annyi. Mint régen egy komód, akkora ma már a TV állvány, nem egy sok méteres szekrénysor.

A könyveket ha nem is a könyvtárszobában (mert az sok emebrnek nincs) de a könyvespolcon tartjuk. Már akinek van, mert sok emebrnek max pár darab könyve van. És ezzel nincs baj, ma már digitálisan elérhető minden.

De látom megint csak provokálni akarsz, te vagy a "régenmindenjobbvót" kollega, aki a mási kkérdésnél az 50 éves háztartási gépek nagyszerűségét bizonygatta. Ne tagadd le, tudom.

2021. júl. 1. 22:48
 7/25 anonim ***** válasza:
85%

Aki unatkozik, olvassa végig ennél a kérdésnél az 1-es hozzászóló agymenését, valószínűleg ő az, aki most kérdezett:

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__11182..

2021. júl. 1. 22:49
 8/25 A kérdező kommentje:

Hiába érhető el minden digitálisan, a sok bunkó se digitálisan, se máshogy nem olvas. Csak a tévét nézi feszt a sok birka :D

A másik kérdést nem én írtam, a bánatot se érdeklik a háztartási gépek. Se a régiek, se a mostaniak. De mindegy, mert te úgyis eldöntötted, hogy én írtam, igaz, 2 órája regisztráltam, de annyi baj legyen. :D

2021. júl. 1. 22:52
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

"Miért van az, hogy a mai nappali bútorokban óriási hely van a teleképnek, de könyvespolc az nuku?"

Azért mert ma már szerencsére (a régi hibátlan csodálatos tökéletes szép időkkel ellentétben) átlag ember számára is megfizethetők a másfél-két méteres, jó minőségű TV-k (ha fancy szavakat erőltetsz, attól csak szánalmas leszel, TV a rendes neve), a könyvek viszont idejétmúltak, mert egy ebook olvasón, tableten vagy telefonon gyakorlatilag a világ minden könyvét el lehet érni, és annyi helyet se foglal mint régen egy darab könyv. Ráadásul környezetkímélő is.

2021. júl. 1. 22:53
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Senki nem írta, hogy mindenkinél könyvtárszoba van, de van ilyen is. Ezen kívül, ahogy sokan írták, digitális könyv van már, meg könyvespolc.
2021. júl. 1. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!