Milyen a szobátok?
Figyelt kérdés
Mivel teszitek egyedivé? Hogy néz ki,milyen színű,mi hol van ?stb
... Most költözök panelba, tini vagyok és nem tudom hogy rendezzem be a szobámat, kellenének ötletek. Van valami fb csoport ahol inspiródhatnék?
2021. jún. 3. 14:44
1/6 anonim válasza:
Van lakberendezős csoport ("lakberendezési inspirációk") face-en. Egyébként én angolul szoktam youtube-on videókat keresgélni, vagy néha google-ben cikkeket.
Keresőszavak: Room ideas, bedroom ideas, home ideas, bedroom for girls, stylish room, room tour, room decor, bedroom makeover, designing a room, bedroom design stb stb.
Ehhez még hozzáírhatod, hogy milyen stílusú szoba érdekel: Minimal, luxury, cozy, vintage, stb stb.
És ezen szavak bármilyen kombinációja.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem hogy google,de ott gazdag luxus módon berendezett szobákat dob be.Ezért voltam kíváncsi,hogy egy átlagember hogy rendezi be stílusosan a szobáját.Elnézést ha megsértettelek ezzel a kérdéssel.Az első válaszolónak pedig köszi❤
2021. jún. 3. 21:18
4/6 anonim válasza:
A korábban már említett keresőszavakat beírhatod pinterest-re is.
5/6 anonim válasza:
Az én szobámban képkeret összeállítás van ikeás képekkel. Álomfogó. Képek a barátaimról az asztalomon. Illatgyertyák. Növényválogatás vázában (ez is ikeás). Színes díszpárnák (pepco). 16/l
6/6 anonim válasza:
Én a rajzaimmal díszítem a falat... Ez teszi egyedivé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!