Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen a szobátok?

Milyen a szobátok?

Figyelt kérdés

Mivel teszitek egyedivé? Hogy néz ki,milyen színű,mi hol van ?stb

... Most költözök panelba, tini vagyok és nem tudom hogy rendezzem be a szobámat, kellenének ötletek. Van valami fb csoport ahol inspiródhatnék?

2021. jún. 3. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van lakberendezős csoport ("lakberendezési inspirációk") face-en. Egyébként én angolul szoktam youtube-on videókat keresgélni, vagy néha google-ben cikkeket.

Keresőszavak: Room ideas, bedroom ideas, home ideas, bedroom for girls, stylish room, room tour, room decor, bedroom makeover, designing a room, bedroom design stb stb.

Ehhez még hozzáírhatod, hogy milyen stílusú szoba érdekel: Minimal, luxury, cozy, vintage, stb stb.

És ezen szavak bármilyen kombinációja.

2021. jún. 3. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Google...
2021. jún. 3. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem hogy google,de ott gazdag luxus módon berendezett szobákat dob be.Ezért voltam kíváncsi,hogy egy átlagember hogy rendezi be stílusosan a szobáját.Elnézést ha megsértettelek ezzel a kérdéssel.Az első válaszolónak pedig köszi❤
2021. jún. 3. 21:18
 4/6 anonim válasza:
A korábban már említett keresőszavakat beírhatod pinterest-re is.
2021. jún. 4. 06:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én szobámban képkeret összeállítás van ikeás képekkel. Álomfogó. Képek a barátaimról az asztalomon. Illatgyertyák. Növényválogatás vázában (ez is ikeás). Színes díszpárnák (pepco). 16/l
2021. jún. 7. 16:05
 6/6 anonim válasza:
100%
Én a rajzaimmal díszítem a falat... Ez teszi egyedivé
2021. jún. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!