Mennyi tároló, szekrény van a szobátokban?
Hálószobára/ gyerekszobára gondolok.
Hány, mekkora szekrény=tároló van ahová rakjátok a dolgotokat.
Azon belül mit raktok oda?
Pl
40% ruha
15% régi játékok, nem használt dolgok
20% könyvek
10% takarók
10% disztárgyak
5% piák
3 polc ruhának ennyi. Másra nincs helyem. Agy mellett épp, csak 17 cm van járni.
Nem mindnekinek jut nagy háló/gyerekszoba. Nekem 2.50 x 1,30as a szobám. Aludni jó, másra nem.
20% ruha
50% konyv
20% disztargy
10% egyeb
A mi halonkban van egy 3mx235cm-es gardrob,mindkettonknek van egy resz benne,a 3.ban torolkozok,agynemuk,egyeb dolgok vannak.
Van meg egy nappali butor a szobaban,szinten 3m a teljes szelessege.ebben tartjuk a papirjaink,csecsebecseket a polcain.
4,5 evesnek egy 180x220 as szekrenye van,abban ruhak es jatekok.plusz egy 150x150 es jatektarolo,ami ilyen nyitott polcos.
A ket nagyobbnak egy 2mx235-os gardrob a ruhaiknak es egy kis 90cm-es tv alatti szekreny a ps jatekoknak es ps-nek.
A nem hasznalt dolgokat rendszeresen szelektaljuk,nem tarolgatjuk
40% ruha
20% festos/rajzos/kezmuves cuccok
15% iroeszkozok/fuzetek
10% zenes cuccok (igen, muveszlelek vagyok:D)
10% takarok/parnak
5% egyeb kacatok (kutyuk, toltok stb)
Nincsenek nem hasznalt dolgaim, ugyanis nem reg szelektaltam. Egy emlekdobozom van, amibe olyan targyakat/leveleket stb. gyujtok, amelyeket ha kezbe veszek szep emlekeket ideznek elo.
Ja es meg a konyvek, de azokat az iroeszkozokhoz soroltam.
Nagyreszt beepitett szekrenyeim vannak, mivel nem tul nagy a szobam, es igy lehetett a legjobban kihasznalni a teret.
Utolso voltam.
Albérleti szobámban volt az egyik legjobb helykihasználásom.
8 nm-es "szoba" viszont pakolós ágy, ami elnyelte a felesleges dolgokat.
Gardrób egy IKEA Breim, ami nem túl szép, de egy csomó ruhát elnyel + alsó pakolós része is van.
Illetve volt egy 5x5 Kallax polcom amiben DRÖNA dobozok voltam azok elnyelnek mindent kisebb-nagyobb ruhák, alsóneműk, vegyes tárolók.
Azt hogy miből mennyi van nehéz meghatározni. Dísztárgyaim minimalizáltam a korábbi költözős időszakok miatt, kacatokat is igyekszem kiszortírozni. Viszont vanak túra cuccaim pluszban (Hálzsák, sátor, táskák, miegymás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!