Szobátokon belül hol van a számítógép?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés elsőre, nekem szimplán ötletekre lenne szükségem (és nem lakberendező magazinokra), kinek hol van a gépe a szobáján belül. Nekem ablak mellett (nem megy rá a hideg), mert tök jó, hogy balra elnézek és kilátok, de át kell pakolnom a szobát a helyhiány miatt.2018. ápr. 12. 11:51
1/4 anonim válasza:
Laptopom van, és az íróasztalon. Balra ablak, íróasztal a fal közép-tájékán.
2/4 anonim válasza:
A leg távolabbi félreeső sarokban
Bill-egér vezeték nélküli, csak a monitort kellett kábelezni. De az a TV is egyúttal.
3/4 anonim válasza:
Az íróasztalomon, ami az ajtó és az ablak között van a falnál, mivel utálok úgy ülni, hogy bármelyik a hátam mögött legyen. Szóval én a helyedben hagynám az ablak mellett, és a többi bútorral okoskodnék tovább, mondjuk egy 4mx4m-es szobában elég sok hely van. :P
4/4 A kérdező kommentje:
jaja lehetz hagyom. nekem nem az ablak alatt van, hanem pont annyi hely van, hogy az asztal az ablak kezdeténél végződik. ülök a széken, kinyitom kicsit az ablakot, és jön a levegő, kinézhetek ülve stb. szeretem.a gépre nem megy rá a hideg sem a minitorra, szóval ideális is. nekem idióta téglalap alakú a szobám,
2018. ápr. 15. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!