Ti is apránként vettétek meg a bútorokat a szobátokba?
Pl a szekrénysort, az ágyat, lámpát tv-t meg mindent amit szeretettek volna megvenni.
Főleg 20-on éves fiatalokhoz szól a kérdésem akik otthon laknak vagy már elköltöztek.
1,5 éve fejleszgetem a barlangomat 😀
Egy időre abbahagytam mert költözés volt tervben, de már majdnem megvagyok vele.
Munkahelyről sikerült elhoznom 1-2 jó cuccot. Kallax polc, lecsavarozható lábú irodai asztal, szék. Azok voltak a "kezdő csomag".
Új kicsi szobámnál azt határoztam el, hogy minden hónapban kicsit csinosítom. Pár ezer forint ráköltéssel. Vettem egy olcsó gardróbot, IKEA Breim. Meg apróságokat, mint tároló dobozok, amik illenek a szekrényembe. Ágyba való tároló, akasztók, fogasok.
Most egy kicsit nagyobb kiadásban gondolkozom, ugyanis az ágy elég ócska és kényelmetlen, azt szeretném lecserélni szintén Ikeá-s ágyra. Kicsit drágább beruházás, viszont az összképen is javítana, kihúzható is, tároló fiókok is vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!