Matrac helyett min lehetne aludni?
Figyelt kérdés
Rengeteg pénzt kiadtunk ezekre, de pár év alatt mindig egy gödörben alszok.
Mit lehetne ehelyett?
2021. márc. 25. 20:12
2/10 anonim válasza:
Érdemes jobb minőségű matracot venni.
Régen szalmazsákot használtak, azt is használhatsz helyette.
3/10 anonim válasza:
9 éves a matracom és semmi baja - noname kemény habszivacs és fekvőbetét
4/10 anonim válasza:
leközelebb add ki rá a pénzt és vegyél jó minőségűt
5/10 anonim válasza:
Matrac nekem is gödrös lett, lomtalanításkor kidobtam, aztán ideiglenesen vettem poliformot, hogy jó lesz 1-2 napra amíg nem veszek egy új kinyitható kanapét... Aztán nem vettem kanapét csak mikor már lett párom, és furcsállta, hogy az én lakásomban nincs ágy :D Na addig azon aludtam most meg megint egy (már) gödrös ágyam van.
7/10 anonim válasza:
Zsákrugós jó lehet, a memóriahabos nagyobb súlynál nem olyan jó hosszútávra.
8/10 anonim válasza:
Nekem sincs ilyen problémám rugós kemény ágyon, kb majdnem olyan kemény mint a padló, ezt szoktam meg és kényelmesen alszok.
10/10 anonim válasza:
Minél nehezebb vagy, annál keményebb szivacsmatracot, vagy rugós matracot.
Én a földön alszom egy 7 cm-es szivacsmatracon (alatta szőnyeg még), és nagyon kényelmes. 7000 Ft volt, 2 éves már, még jó, mert nem tud akkora gödör lenni a föld miatt, de látom, hogy nem túl hosszú életű, max. 5-6 évig lesz megfelelő, viszont az árával arányos. Most 12 000-ért lehet ilyet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!