Szerintetek mit lehetne/kéne rakni a szekrényem tetejére? (kép lent)
Szóval, 16 éves fiú vagyok, van egy szekrényem, eddig mindenféle szir-sz@r dolog volt rajta, de meguntam, valami újat szeretnék, ami egységes (pl. növény). Ezenfelül pedig valami ötlet kéne arra vonatkozóan is, hogy a nagy polc két növénye közé mit rakjak. Tippek? Kép:
Utóirat: a legókat a polcon ne nézzétek, tudom hogy lejárt lemez az én koromban a nagytöbbségük.
A fölső szekrény tetején levő 2 cserép virágot letenném az alacsonyabb szekrényre, közéjük elég egy db. virág-váza!
A felső szekrény tetejének 2 végére olyan cserepes virágot tennék, amelyik lefelé nő (régen voltak pletyka, stb. stb.) virágüzletben biztosan találsz évelőt és szépeket, viszonylag elfogadható áron.
A polcra könyveket raknék
És mi van, ha a hajómodellt belerakod egy pont méretére plexiből, vagy üvegből készített tárolóba (mint az akvárium), arról már könnyen tudod a port törölni, és maga a modell is tiszta marad????
Persze ez csak egy hirtelen ötlet, nem is biztos, hogy egészen jó! De talán!
Utolsó
Nem mondom hogy rossz ötlet, csak a szobámban eléggé furán nézne ki. Bár lehet, hogy egy kicsit majd át lesz rendezve a szobám (jövőre valószínűleg), és akkor berakok egy ilyen üvegtárolót, csak máshova (a középső polc legaljára szándékozok egy nagyobb makettet szerválni, akkor oda gondoltam esetleg). Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!