Kezdőoldal » Otthon » Kert » A virágföldnek lesz valami...

A virágföldnek lesz valami baja ha sütőben kisütöm?

Figyelt kérdés

Egyik másik virágföldben vannak kártevők amit később problémát okoznak ezért arra gondoltam 150-180 fokon egy 10 percet hagyom melegedni hát ez sikerült kiírtanom a benne lévő kártevőket amit később gondot okozhatnak.

Kérdésem hogy ezzel okozok e valami kárt a földben?

2019. júl. 1. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen virágföld lehet, nálam még soha nem szaporodott el atka a virágföld miatt. Én inkább arra tippelek, hogy bent laknak nálad, és virágföldtől függetlenül néha elszaporodnak. De különben ha kerted van, ott is vannak valószínűleg, én már több kertemben is találkoztam velük haszon- és gyomnövényeken. Nem sokba tart a cipődön, ruhádon bevinni őket a lakásba.

Ilyenkor permetezni kell ellenük atkaölővel.

A muslicaszerű, ha a tőzeglégyre gondolsz, az elképzelhető elvileg virágföldben, de én ebben az esetben is valószínűbbnek tartom, hogy egyik cserepedből költözik a másikba, nem a virágföldből. Beöntözés Spilannal. Vagy hasonló.

2019. júl. 5. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!