Ti milyen halfajtákat ezstek? (olyanra gondolok hogy pl filé és ha kisütöm olja nélkül nem esik össze mert felnyomták vizzel)
Figyelt kérdés
esteleg hol veszitek?
Márnát lehet enni sütöbe sütve
2015. febr. 15. 10:22
1/6 anonim válasza:
Afrikai harcsa tuskóban néha 1400 ért is van, friss, de többnyire drágább. Pisztráng Lidl, tuskó. Alaszkai filé.
A pangassius az egy hulladék, be kéne tiltani. Ár/értékben ez a leggagyibb.
2/6 anonim válasza:
Plusz, amit a szomszéd, vagy nagypapi fog a hétvégén, és elhozza.
3/6 A kérdező kommentje:
pangasiussal volt bajom ...akármilyet vettem (nagyon sok boltit kiprobáltam. szánalmas végeredményt kaptam- sajnos erre fele haals nincs igy esélytelen de ha mondtok márkát azt szivesne kiprobálom mert imádom enni
2015. febr. 15. 10:32
4/6 anonim válasza:
Friss, nem fagyasztott halat érdemes venni, abban még nincs víz, mint "adalékanyag". Pl. pisztráng. Az nem esik össze.
5/6 anonim válasza:
Pár éve csak afrikai harcsát veszek, nagyon szeretjük. Metro-ban veszem.
6/6 anonim válasza:
Metróba benézek köv héten, köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!