Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lefagyasztott, bepanírozott...

Lefagyasztott, bepanírozott húzt ki kell olvasztani, mielôtt kisütöm, vagy fagyosan is lehet?

Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
A félkész mirelit termékeket nem kell kiengedni (de ez a zacskón is rajta van).
2019. máj. 25. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
ez nem félkész, házi
2019. máj. 25. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Én kiengedem 90%-ban, éppen csak annyira, hogy ne folyjon ki a leve, tehát ne legyen vizes, de ne is legyen jeges hideg, mert lehűti a zsiradékot és mire megint átmelegszik nagyon megszívja magát.
2019. máj. 25. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2019. máj. 25. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem szoktam kiengedni. Előmelegített olajba teszem, és rögtön beborítom, hogy ne csapja szét az olajat. Amikor hallom, hogy már nem csapkod, födő le, akkor szoktam fordítani, és tovább lehet födő nélkül is sütni.
2019. máj. 25. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Én sem szoktam kiengedni.
2019. máj. 25. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem szabad kiengedni, mert akkor egyrészt leválik a panír, masrész nem lesz ropogós.

Fagyosan tedd a forró olajba - egyszerre ne soakt, hogy en hütse el azt -, és úgy süsd meg.

2019. máj. 25. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

Mindig kiengedem, pont úgy, ahogy a 3-as írta.

Én azt tapasztaltam, hogyha fagyosan van sütve, akkor mire a hús kienged és átsül, addigra megég a panír, vagy ha kisebb lángon akkor csavarni lehet belőle a zsiradékot.

Közben meg fröcsög szanaszét minden, ha lefeded, akkor meg a gőzben ázik a panír. És érdekes, nekem soha nem válik le így a panír, szép sárga és ropogós.

Igaz, én nem tudhatom, mert csak 40 éve főzök, állítólag nem is rosszul.

2019. máj. 25. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha például kiklopfolt vékony panírozott karajt fagyasztottál le, akkor nem kell olvasztani, max. pár percet, hamar megsül. Viszont ha csirkecomb, vagy vastagabb hús, akkor nem árt várni vele 20-30 percet, de mielőtt sütöd, újra forgasd át zsemlemorzsában. Nekem bevált.
2019. máj. 25. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!