Lefagyasztott kenyeret hogyan kell felengedni?
Figyelt kérdés
Volt feleslegbe egy egész 1kg-os kenyerem. Beraktam zacskóba és be mélyhűtőbe. Holnap felengedném, de hogyan?
Hagyjam magától felengedni? Vagy tegyem egy kicsit be a sütőbe?
2015. máj. 29. 16:14
1/7 anonim válasza:
Pár órára kint hagyod szobahőmérsékleten, és magától felenged.
2/7 anonim válasza:
Sütőbe semmi esetre se tedd be. magától felenged 1-2 óra alatt.
3/7 anonim válasza:
attól függ, hova akarod felengedni :D
viccet félre téve, csak rakd ki valahova, és magától felenged
4/7 anonim válasza:
Sütőben szétszárad.
Legjobb mikrózni, de szobahőmérsékleten is kienged.
5/7 anonim válasza:
Szobahőmérsékleten engedd fel. Mikróba csak annyit tehetsz, amit azonnal megesztek, mert kihűlve kőkemény lesz. Ez minden kelt tésztára érvényes.
6/7 anonim válasza:
valakinek nagyon tetszettek a válaszok... :D
kíváncsi vagyok, vajon ő hogy engedi fel a kenyeret, ha már ennyire nagyon okos, írjon véleményt is, ne csak sunyiban pontozzon :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Már ki is vettem, remélem reggelre jó. :-)
2015. máj. 29. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!