Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lefagyasztott szilvásgombóccal...

Lefagyasztott szilvásgombóccal (házi) mit csináljak, hogy olyan legyen, mintha frissen készült volna?

Figyelt kérdés
Maradt gombóc, betettük a fagyóba. Hagyjam kiengedni, majd pirított zsemlemorzsába forgassam? Ehető lesz?
2013. márc. 1. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Főzd ki aztán forgasd zsemlemorzsába..
2013. márc. 1. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Kifőztem és úgy tettem el a fagyóba. Mégegyszer kifőzni már nem kell, nem?
2013. márc. 1. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha fagyasztott a gombóc mindig lassú tüzön hídeg vízbe kezdem el főzni: mert igy a fagyott tészta is fokozatosan fog kiengedni melegedés közben és nem fordulhat elő ,hogy belül még fagyos marad : Ha felforrt a víz a gombócal akkor 2-3 perc és kész .. Már forgathatod is a morzsába..
2013. márc. 1. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! itthon azt javasolták, hogy csak magától engedjen ki, de ez nem túl szimpatikus nekem. Inkább tűzön.
2013. márc. 1. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

A világért ki ne engedd olvadni. fagyosan kell lobogó vízbe tenni, ami akkor per/pill le fog hűlni, de újraforrástól kell számítani a főzési időt.ha feljön a tetejére, egy vágási próba, ha kész, mehet a pirított morzsára.

a bolti fagyasoat is ugyanígy kell főzni.

2013. márc. 1. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést.
2013. márc. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!