Kérdezném: lefagyasztott Oké tejszínből lehet-e habot verni? ha nem, akkor mire használhatom fel a tejszínt? Sütemény, étel felhasználás egyaránt érdekel!
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 07:05
1/4 anonim válasza:
HA habtejszín, akkor felovasztás után ugyanúgy felverhetö, mint elötte, ha fözötejszín, akkor értelemszerüen nem, de fözéshez használható.
2/4 anonim válasza:
Felengedés után hab már nem lesz belőle. de bármilyen tejszines ételbe beleteheted.
3/4 anonim válasza:
Dehogynem lesz belöle hab! SÖt sokkal szebben felverödik, mint "frissen!!
Sok éves tapasztalat. Persze ez a "müanyag tejszinekre" nem vonatkozik, azaz az ilyen növényi borzalmakra, amiknek semmi köze a tejszínhez!
4/4 anonim válasza:
Ha "lötyögősre " kienged, akkor kiváló hab verhető belőle, természetesen, ha valódi min. 30 %-os HABtejszín.
A jól ferverhető habtejszín titka, a nagyon hideg hőmérséklet, így igazi tejszínhab lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!