A virslit elég megmikrózni? Vagy főzés nélkül egészségtelen?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 22:26
1/10 Carragher_x válasza:
Elég megmikrózni és kb mindenhogy egészségtelen:)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi 😂
2017. nov. 18. 22:29
4/10 anonim válasza:
A virsli is kb olyan mint a májkrém, belekerül minden amit amúgy nem lehet eladni. Én mindkettőt szeretem :D
5/10 anonim válasza:
Nyersen is fogyasztható, már ha van hozzá gusztusod.
6/10 anonim válasza:
Főzni kell. Ez történhet mikróban, meg tűzhelyen is. Nyersen gusztustalan.
7/10 anonim válasza:
Virsli eleve főtten kerül a csomagolásba, melegíteni szokás
8/10 anonim válasza:
A virsli ugyanolyan anyagból készül, mint a párizsi, csak vékonyabb bélbe, bőrbe, töltik. A párizsit nem szoktuk főzni, a virslit főzzük, vagy melegítjük. Így szoktuk meg.
9/10 anonim válasza:
Ízléstől függ hogy meg akarod-e mikrózni vagy nem. De mikrózás helyett inkább forró vízben "főzd" meg. A mikróban szétpukkanhat a virsli, és azt nagyon kellemetlen kitakarítani.
Az hogy mennyire egészséges az a márkától függ. De a legtöbb nem az. Bár a meleg ételt könnyebb emészteni.
10/10 anonim válasza:
Ha van grillezős funkció rajta, én be szoktam vagdalni és be rakom pár perce.
Vagy serpenyőben egy kis olajban megpörkölöm, úgy is finom.
Főzve a legrosszabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!