Melyik szerintetek a kevésbé egészségtelen? A rendes kávé (amit a kotyogósban lefőzöl), vagy a 3 az 1-ben kávéporok?
én 2-3 kanál cukrot rakok mindegyikhez. innentől kezdve teljesen lényegtelen, hogy milyen kávét öntök a cukorra, azt hiszem :D
de a lényeg az, hogy nincs mérhető különbség, ezen nem fog múlni semmi sem az életedben.
a 3in1 ugye beleépítve tartalmazza a tejport és cukrot. szóval ha a kotyogóst is tejjel cukorral iszod, akkor teljesen ugyanaz a kettő.
kotyogóshoz ugye őrölt kávé kell, a 3in1-be pedig az őrleményből készült instant feloldódó port gyártanak. tehát nincs lényegi különbség.
Kotyogós... leragadtál a XX. század második felében? Az a vacak még a legjobb minőségű kávéból is egy agyonégetett savanykás mellékízű fekete fost főz, nem kávét.
Egy normális háztartási presszógép (Szarvasi vagy Momert például) összehasonlíthatatlanul jobb kávét főz.
A 3az1-ben az kb. guminő művirággal menyasszony helyett.
Eleve a kávé egészségtelen szerintem.
Egy babféle amit összevissza fogdosnak, napon szárítanak aztán kitudja milyen úton de megfüstölnek, valahol messze egy harmadikvilágbeli nép, vagy ország akiknek a megélhetése erre van berendezkedve már vagy 100 éve (mert fejlődésképtelenek?).
Hallottam, hogy van ahol még a macskával is lehugyoztatják, aztán az a finom (cibetkávé?).
Majd erre az egészre ráépül egy konszern amelyik a világ távoli pontjára "teríti" és kereskedik vele, propagálva, hogy milyen egészséges.
Szerintem a kávé ipar abszolút nem több a modern rabszolgatartásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!