Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek megeri kerteszkedni?

Szerintetek megeri kerteszkedni?

Figyelt kérdés
Egyre tobb helyrol hallom, hogy xy azt mondtaz szerinte nem eri meg vele foglalkozni mert neki nem termett es a piacon is olcso..en szerintem meg, hiaba mondjuk 200 ft egy db azzal a 200 ft-al is beljebb vagyunk, ha szeretjuk mert pl nekunk 1 db nem eleg.. kell minimum 3, az mar 600 ft. De ugyanez az uborkamnal..tegnap megkostoltam az ubimat es nagyon finom sokkal finomabn, mint a bolti...multkor a szomszedasszony kivagatta a kortefait merthogy azert a par darabert nem eri meg kinlodni..1 kg korte 4 db..mi most vettunk 1 telket es meg kettot fogunk.. szerintem a haztajit nem ubereli semmi es, ha meg tudom termelni magamnak a zoldsegeket, gyumolcsoket, mar jol jartam.. a diot is macera megtorni megis draga a piacon..
2018. júl. 23. 13:14
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Jaj és amúgy ezek az utcánkban vannak mivel nyaraló tulajdonképp :)

Van 3 telekszomszédunk, a többit adják el.

Tehát nem jár rá senki mivel 5 percre van tőlünk.

2018. júl. 25. 17:53
 32/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem a kertészkedéssel nincs gond csak több meló lesz vele mint ahogy most elképzeled.
2018. júl. 25. 18:07
 33/34 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok..
2018. júl. 26. 08:16
 34/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett, bele lendültetek a kertészkedésbe?
2024. márc. 6. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!