Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek megeri kerteszkedni?

Szerintetek megeri kerteszkedni?

Figyelt kérdés
Egyre tobb helyrol hallom, hogy xy azt mondtaz szerinte nem eri meg vele foglalkozni mert neki nem termett es a piacon is olcso..en szerintem meg, hiaba mondjuk 200 ft egy db azzal a 200 ft-al is beljebb vagyunk, ha szeretjuk mert pl nekunk 1 db nem eleg.. kell minimum 3, az mar 600 ft. De ugyanez az uborkamnal..tegnap megkostoltam az ubimat es nagyon finom sokkal finomabn, mint a bolti...multkor a szomszedasszony kivagatta a kortefait merthogy azert a par darabert nem eri meg kinlodni..1 kg korte 4 db..mi most vettunk 1 telket es meg kettot fogunk.. szerintem a haztajit nem ubereli semmi es, ha meg tudom termelni magamnak a zoldsegeket, gyumolcsoket, mar jol jartam.. a diot is macera megtorni megis draga a piacon..
2018. júl. 23. 13:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

7

Kapálós, permetezős stb. módszerekkel nem is éri meg.De nem azokat kell alkalmazni. Az előző voltam.

2018. júl. 23. 16:15
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Az 5-ös és 10-11-es válaszolóknak van igaza, vegyszer meg permetezés nélkül érdemes kertészkedni és lehet is, ha valaki ésszel csinálja!
2018. júl. 23. 16:47
 13/34 anonim ***** válasza:
73%
Azért megnézném hogy termelnél szőlőt permetezés nélül. És ne jöjjön senki az értéktelen fajtákkal amit nem kell permetezni.
2018. júl. 23. 16:51
 14/34 A kérdező kommentje:
3 eve kerteszkedem. Mi a foliasatrat a kertbol sporoltuk meg. Azert nem szeretem amugy ezt a hozzaallast mert, ha senki nem fog kerteszkedni mert a piacon ugyis olcso, akkor nem lesz semmi..Nekunk iden meg a kis konyhakertunk van, 10.000 forintot koltottunk magokra es palantakra. A vizet nem tudom, de fix aramszamlat fizetunk es nem szokott evvegen minuszunk lenni. Nem permetezunk, mert novenytarsitast alkalmazunk ill, ha pl megjelenik a lisztharmat a novenyeken en almaecet es viz keverekevel fujom le. Nekunk bevalt.
2018. júl. 23. 17:27
 15/34 A kérdező kommentje:
Jovore 250 m2 ugy gondolom, eleg lesz pluszban, a tobbire gyumolcsfakat ultetunk. A mi gyumolcsfainkat tavaly egyszer permeteztuk, iden nem es van erett kortenk.. engem buszkeseggel tolt el, hogy kimegyek a kertbe es leszedem a kortet a gyerekemnek es nem a boltban adok ki 500-600 forintot 4 dbert..
2018. júl. 23. 17:30
 16/34 A kérdező kommentje:
Abban igaza van valakinek, hogy ki kell tapasztalni, mi az ami megterem. Nalunk egyedul a borsobol nem lett jo termes iden..minden masbil igen..koszonom az eddigi valaszokat.
2018. júl. 23. 17:33
 17/34 anonim ***** válasza:
62%
Mostani kerted mekkora?
2018. júl. 23. 17:34
 18/34 A kérdező kommentje:

Ah csak 60 m2..

Amit vettunk telket, az 900..

2018. júl. 23. 17:50
 19/34 A kérdező kommentje:
Annyi mar eleg lesz..☺️de kineztem a kovetkezot is
2018. júl. 23. 17:52
 20/34 anonim ***** válasza:
47%

13

Nem mindegy, hogy bioban is alkalmazható permetszerek vagy minden szarral leönteni mindent.

Növénytársításokkal a permetezés 2/3-a kiváltható. Tapsztalat.

2018. júl. 23. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!