Adnátok javaslatokat ennek a kertnek a megszépítéséhez? (kép lennt)
Arra gondoltam, hogy kigyomlálom, felrotáltatom, feltöltöm földdel a mélyedéseket, és begyepesítem.
De még szeretnék kérni javaslatokat, hogy ti mit csinálnátok vele. Arra gondoltam hogy a fák köré ültetnék valamilyen virágokat.. De mit érdemes nyáron?
Anyukám nagyon szeretne rózsákat.. Ilyenkor lehet?
A medencét is kitakaritanám, feltölteném.. oda is valamilyen dekorációt ajánlhattok. esetleg mivel tudnám kibélelni hogy ne legyen beton? nah ezt elég furán fogalmaztam meg. a lényeg hogy ne csempe legyen, mert ahhoz nem értek.
Szóval mindenféle javaslatot várok amit Ti gondoltok.
Köszönöm.
A KERT:
Igen, csak pancsolos.:) Tehát kék festék..énis erre gondoltam. Kifesteni azt annyi.:)
Már néztem is mészkövet. talán eltudok hozni egy háztól ingyen mert most bontották le...:) Jó lesz az nekem szerintem, bár még szemügyre veszem.:)
Igen, ennyire tetszett az ötleted.:):) Még egyszer köszönöm mindenkinek, és még várok ám ötleteket.:)
Nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom, hogy előttem írták-e, de szerintem csinálj egy f.sza sziklakertet.
Az minden kertben jól mutat.
Köszönöm Nektek! :)
és a cicák is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!