Kezdőoldal » Otthon » Kert » Adnátok javaslatokat ennek a...

Adnátok javaslatokat ennek a kertnek a megszépítéséhez? (kép lennt)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy kigyomlálom, felrotáltatom, feltöltöm földdel a mélyedéseket, és begyepesítem.

De még szeretnék kérni javaslatokat, hogy ti mit csinálnátok vele. Arra gondoltam hogy a fák köré ültetnék valamilyen virágokat.. De mit érdemes nyáron?

Anyukám nagyon szeretne rózsákat.. Ilyenkor lehet?

A medencét is kitakaritanám, feltölteném.. oda is valamilyen dekorációt ajánlhattok. esetleg mivel tudnám kibélelni hogy ne legyen beton? nah ezt elég furán fogalmaztam meg. a lényeg hogy ne csempe legyen, mert ahhoz nem értek.

Szóval mindenféle javaslatot várok amit Ti gondoltok.

Köszönöm.

A KERT:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 17. 20:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igen, csak pancsolos.:) Tehát kék festék..énis erre gondoltam. Kifesteni azt annyi.:)

Már néztem is mészkövet. talán eltudok hozni egy háztól ingyen mert most bontották le...:) Jó lesz az nekem szerintem, bár még szemügyre veszem.:)

Igen, ennyire tetszett az ötleted.:):) Még egyszer köszönöm mindenkinek, és még várok ám ötleteket.:)

2010. jún. 17. 21:54
 22/27 anonim ***** válasza:
Én befüvesíteném a mostani kopár részt. A medencét meg kicsempézném kék színű csempével.
2010. jún. 17. 22:00
 23/27 anonim válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom, hogy előttem írták-e, de szerintem csinálj egy f.sza sziklakertet.

Az minden kertben jól mutat.

2010. jún. 18. 06:17
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen igen van sziklakert.:) Egyik képen látszik is azt hiszem.. Jó nagy csak már felkéne tölteni földdel meg picit össze rakni mert az évek megviselték.köszönöm a válaszod.:) sziklakerti virágokat tudnál javasolni amik szépek?
2010. jún. 18. 08:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én :) Sziklakertbe szintén évelő szegfű, mézvirág, díszcsalán, lobélia. Ezeknek van virágja a díszcsalánt kivéve. A többi sziklakerti virágtalan, nekem az semmit sem mutat, de a szegfű lobéliával az gyönyörű :)
2010. jún. 18. 23:17
 26/27 anonim ***** válasza:
de cute cica:D Meg szépek a címeres téglák, valahol azokat is felhasználhatnád, mondjuk járda gyanánt
2010. jún. 19. 01:01
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek! :)

és a cicák is.:)

2010. jún. 19. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!