S60v3-a telefonom belső memóriáját szeretném formázni kaptam két tippet is! Bővebben lent tudtok még ehhez hasonló javaslatokat vagy valami egyéb megoldást arra hogy leformázzam a belső memóriát?
kikapcsolt állapotban nyomtuk be a három gombot és csak ezután kapcsoltuk be a telefont de mégis ugyanazt csinálja mintha csak bekapcsoltam volna:S
ezért fogalmaztam úgy hogy bekapcsoláskor.
servízmenüje van ennek a telefonnak aminek a segítségével formázni tudom a c meghajtót vagy valami program rá mert a készülék nem reagál semmilyen olyasféle megoldásra hogyha egyszerre nyomsz le három gombot szoftverrel teszteltük és nem képes rá hogy egyszerre három gomb lenyomását érzékelje.
ugyanezt a ttesztet lefuttattuk egy másik 6120c-n és ott működik a software mind2 készüléken megegyezik és mindkettő hackelt
köszi a válaszokat a következőre jutottam:
mivel volt hasonló emberke mint én csak neki nem működött az 1-s 2-s 3-s gomb ezért ajánlották neki hogy tegye fel uazt a szoftvert hát ezt én is megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!