Ma 39. hetesen, III érett lepénnyel, megkevesbedett magzatvízzel, normál flow-al, fejvégű babával-kopnya mélyen van, két ujjnyira nyitott (külső és belső is) méhszájjal meddig húzom még? Hasonló tapasztalatok? 1 nap? 1 hét? Túl is hordhatom?
Akármikor megindulhat a szülés :) Szerintem nem húzod már 1 hétig.
Könnyű szülést
szerintem már a finisben vagy:))
Könnyű szülést neked
akár pár órán belül is megindulhatnak a fájások:)))
Kellemes Babázást
szia!
Ilyen adatokkal max. 2-3 nap szerintem. Ez itt már tényleg a "finish" :)
Én túlhordtam a babám, 40+5 hétre született. III. fokban érett lepény volt már egy ideje, utolsó UH-on már kevesebb magzatvíz volt. Utolsó napon magzatvízvizsgálaton már a baba feje beékelődött a szülőcsatornába, 2 ujjnyira tágultam, így nekem be is indították a szülést, nem voltak joslófájásaim, semmi ilyesmi, csak a hasam keményedett már félóránként. :) Délután már babáztam! Neked van valami fájás, keményedés? Ez már tényleg nagyon a vége, ilyenkor senki nem tudja megmondani mennyi van hátra, lehet, hogy órák... lehet, hogy napok. De nem hinném, hogy sokáig várat magára! Izgi....
Gyors és könnyű szülést kívánok!
Köszi mindenkinek.
Szoktam keményedni, de nem rendszeresen, és fájni is szokott, de szintén össze vissza.
2. vagyok:) majd ird meg h mi volt:) szurkolok nagyon:)
olyan Szép érzés:)
4 hónapos baba anyukája
az biztos:) átérzem a helyzetet én is tűkön ültem már:)
Megkérdezhetem hogy hova valósi vagy? persze csak ha nem baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!