A női nemi szerven milyen látható és nem látható, külső és belső nyomok maradnak gyermekszülés után?
Szia.Nekem volt gátmetszésem, szerencsére kicsi, de én észre veszem.Ha valami idegen nézné nem biztos!
Amúgy semmi változás(párom szerint még szűkebb is lettem)
Na a mellem...az lóg mint a fene!! :(
Meg tele vagyok striákkal...pedig kentem magam, de nagyon vizesedtem.
23L 5hós babás anyuka
Hát a első szülés után olyan lett a puncim,mint gy húsevő szörnyeteg:(
2.szülés császár volt,a heg alig látszik!
A cicim szépen visszahúzódott,pedig mindkét gyereket sokáig szoptattam!
kedves Kérdező!!
hüvelyi úton született a fiam, 3700 grammal. gátmetszésem is volt, de csupán kb 2-3 cm-es. a doktornőm nagyon jó munkát végzett a sebbel, szépen bevarrta, talán én is szűkebb lettem egy kicsit. a hasam szépen visszahúzódott 3 hónappal a szülés után, a melleim viszont nekem is megereszkedtek sajnos.
a nemi szervemen látható nyomok sem kívül, sem belül nem maradtak!!
Ági
Szia!
Abszolút alkati kérdés. Én kicsi vagyok, ennek ellenére 4 kilós babát szültem hüvelyi úton. Nem repedtem sehol, a gátmetszésem sem volt nagy, 4 öltéssel varrták össze, már alig látszik. (kb 3 hónap után "tökéletes" lett.
Sztem én sem tágabb, sem szűkebb nem lettem. Nincs vizelettartási problémám, hála égnek :)
Striák, aranyér nem lett.
A cicim (70A-volt) szoptatás alatt szép, nagy, gömbölyű volt, most, 16 hónappal szülés után (már nem szoptatok) ugyan olyan, mint volt terhesség előtt.
Szóval közvetlen szülés után érezni fogod a gátadat, meg a hasad fájni fog, ha éppen szoptatsz (méhösszehúzódásokat érzel majd), pár napig. A gátad, ha metszették, akkor olyan 2 hétig érzékeny lesz - ezért érdemes kis méretű, laposra fújt úszógumira ülni, hogy ne nehezedjen rá nyomás.
De olyan 2-3 hónappal később már a régi lesz odalent minden :)
Ja, és nekem olyan ronda "lapozós" puncim van, a kisajkak jóval nagyobbak nagynál, és "kilógnak". Hála égnek, szülés után jó darabig nem lógtak ki, mintha nem lettek volna olyan nagyok. De sajnos ez is a régi lett.... De ez inkább csak "optikai".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!