Adnátok javaslatokat ennek a kertnek a megszépítéséhez? (kép lennt)
Arra gondoltam, hogy kigyomlálom, felrotáltatom, feltöltöm földdel a mélyedéseket, és begyepesítem.
De még szeretnék kérni javaslatokat, hogy ti mit csinálnátok vele. Arra gondoltam hogy a fák köré ültetnék valamilyen virágokat.. De mit érdemes nyáron?
Anyukám nagyon szeretne rózsákat.. Ilyenkor lehet?
A medencét is kitakaritanám, feltölteném.. oda is valamilyen dekorációt ajánlhattok. esetleg mivel tudnám kibélelni hogy ne legyen beton? nah ezt elég furán fogalmaztam meg. a lényeg hogy ne csempe legyen, mert ahhoz nem értek.
Szóval mindenféle javaslatot várok amit Ti gondoltok.
Köszönöm.
A KERT:
Kedves utolsó válaszadó! Nagyon szépen köszönöm a tartalmas válaszodat.:)
Akkor ilyen árakban nézek , mert akkor ez már jó minöségű, ahogy mondod..:)
Köszönöm még 1szer és szerintem a cicák is :)
Kedves utolsó!
Valahogy így gondoltad?Természetesen minden oldalára értem a föld+terméskő megoldást..:) Ilyen lejtősen, hogy teljesen ellepje, és ne látszodjon hogy beton.. :) Mint egy sírhely. :D ahj ezen a beszoláson még mindig nevetek :D
Azért rajzoltam olyan virágot mert szerintem valami pálma szerüséget vagy valami nagyobb virágot tennék a 2 hátsó sarkába esetleg...
Szia!
Pancsolós medencét szeretnél belőle?Ha igen,ki lehetne festeni.Többféle színű festék is létezik.Én kéket választanék,a medence köré fehér kavicsot szórnék.Kicsit görögös hangulata lenne.Dézsás növényeket (pl. leandert) lehetne odatenni.A klematiszotok gyönyörű.
A kert többi részét be kellene füvesíteni.Az a néhány gyümölcsfa (ha jól látom) talán elég is lenne.
Sok örömöt és jó munkát kívánok a kerthez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!