Kezdőoldal » Otthon » Kert » Adnátok javaslatokat ennek a...

Adnátok javaslatokat ennek a kertnek a megszépítéséhez? (kép lennt)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy kigyomlálom, felrotáltatom, feltöltöm földdel a mélyedéseket, és begyepesítem.

De még szeretnék kérni javaslatokat, hogy ti mit csinálnátok vele. Arra gondoltam hogy a fák köré ültetnék valamilyen virágokat.. De mit érdemes nyáron?

Anyukám nagyon szeretne rózsákat.. Ilyenkor lehet?

A medencét is kitakaritanám, feltölteném.. oda is valamilyen dekorációt ajánlhattok. esetleg mivel tudnám kibélelni hogy ne legyen beton? nah ezt elég furán fogalmaztam meg. a lényeg hogy ne csempe legyen, mert ahhoz nem értek.

Szóval mindenféle javaslatot várok amit Ti gondoltok.

Köszönöm.

A KERT:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 17. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ja és a macskák tényleg nagyon aranyosak :):)
2010. jún. 17. 20:43
 12/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó! Nagyon szépen köszönöm a tartalmas válaszodat.:)

Akkor ilyen árakban nézek , mert akkor ez már jó minöségű, ahogy mondod..:)

Köszönöm még 1szer és szerintem a cicák is :)

2010. jún. 17. 20:50
 13/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, ha növényekkel kapcsolatban segítség kell, akkor csak írj :) És tényleg tegyél fel képet a kertről ha kész lesz, nagyon kíváncsi vagyok :)
2010. jún. 17. 20:59
 14/27 A kérdező kommentje:
Okés, mindenképpen :)
2010. jún. 17. 21:03
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem hozass egy csomó mészkövet és dobáld le a medence köré, meg földet is a kövek alá, aztán a kövek közé ültess sziklakerti növényeket.
2010. jún. 17. 21:14
 16/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Valahogy így gondoltad?Természetesen minden oldalára értem a föld+terméskő megoldást..:) Ilyen lejtősen, hogy teljesen ellepje, és ne látszodjon hogy beton.. :) Mint egy sírhely. :D ahj ezen a beszoláson még mindig nevetek :D

[link]

Azért rajzoltam olyan virágot mert szerintem valami pálma szerüséget vagy valami nagyobb virágot tennék a 2 hátsó sarkába esetleg...

2010. jún. 17. 21:40
 17/27 A kérdező kommentje:
nagyon tetszik az ötleted.. :D Meg fogom valósitani ;)
2010. jún. 17. 21:41
 18/27 A kérdező kommentje:
És nagyon köszönöm.:)
2010. jún. 17. 21:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Pancsolós medencét szeretnél belőle?Ha igen,ki lehetne festeni.Többféle színű festék is létezik.Én kéket választanék,a medence köré fehér kavicsot szórnék.Kicsit görögös hangulata lenne.Dézsás növényeket (pl. leandert) lehetne odatenni.A klematiszotok gyönyörű.

A kert többi részét be kellene füvesíteni.Az a néhány gyümölcsfa (ha jól látom) talán elég is lenne.

Sok örömöt és jó munkát kívánok a kerthez!

2010. jún. 17. 21:43
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog a hasonlatom :D
2010. jún. 17. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!