Kezdőoldal » Otthon » Kert » Adnátok javaslatokat ennek a...

Adnátok javaslatokat ennek a kertnek a megszépítéséhez? (kép lennt)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy kigyomlálom, felrotáltatom, feltöltöm földdel a mélyedéseket, és begyepesítem.

De még szeretnék kérni javaslatokat, hogy ti mit csinálnátok vele. Arra gondoltam hogy a fák köré ültetnék valamilyen virágokat.. De mit érdemes nyáron?

Anyukám nagyon szeretne rózsákat.. Ilyenkor lehet?

A medencét is kitakaritanám, feltölteném.. oda is valamilyen dekorációt ajánlhattok. esetleg mivel tudnám kibélelni hogy ne legyen beton? nah ezt elég furán fogalmaztam meg. a lényeg hogy ne csempe legyen, mert ahhoz nem értek.

Szóval mindenféle javaslatot várok amit Ti gondoltok.

Köszönöm.

A KERT:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 17. 20:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
30%
Mit keres ez a kérdés a családi kapcsolatok rovatban? Amúgy szép most is. Helyes a cica.
2010. jún. 17. 20:22
 2/27 anonim válasza:
A kis fa"házikó" nagyon aranyos:) Ezt fessd le, a padot lakkozzd:) A rózsa pedig tök jó, de inkább rózsabokrot. Én tennék tulipán hagymát, mert az minden évbe kikel + nárciszt, ilyesmiket, amik megmaradnak a földbe is! Tuják is szépek lennének:)
2010. jún. 17. 20:25
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de szép az a lila virág:) Én arra gondoltam, hogy legyen egy kis sziklakert is:)azt hiszem az utolsó előtti képen, valami szép virággal
2010. jún. 17. 20:25
 4/27 A kérdező kommentje:

opá.:D Nem tudom, hogy került ide. :|

Nem vagyok túl járatos itt. :S

Köszi a macsek nevében is :)

Öö. Tulipánok vannak, csak most... :)

Köszönöm az eddigi ötleteket.:)

Még várok :)

2010. jún. 17. 20:27
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A széptől messze áll, de ez nem bántás, segíteni akarok. Gyepesítsd be, ez nagyon jó ötlet és csinálj egy normális kerti tavat. Azt a medencét meg felejtsd el, 20 000 Ft-ért már nagy gumimedencét lehet kapni, ami nem néz ki sírnak. Ajánlanám a virágokat is, ha jól látom félárnyékos a kerted szóval gumós begónia, fuchsia, ezek gyönyörűek lennének. Nekem most így egy elég lerobbant épület hangulatát idézi, de ha szép sötét vagy golffűvel beveted, akkor gyönyörű lesz. Én selyemakácfát is ültetnék, az is gyönyörű!
2010. jún. 17. 20:28
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Kedves utolsó válaszadó! :)

Dehogy veszem bántásnak, hisz azért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy ronda. :)

Nagyon ellett hanyagolva, pedig régen annyira szép volt.. :S

A medencét azért akarom kicsit átalakitani, hogy ne nézzen úgy ki mint egy sirhely :D de ezen jót nevettem :D

2010. jún. 17. 20:31
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
A tulipán tényleg gyönyörű, főleg a sötétlila, azok a legszebbek, de ez csak az én véleményem. Én idén piros és sárga virágokat ültettem egymás mellé (évelő szegfű, gumós begónia, kaspós állványom is van, arra is piros és sárga milliombellseket akasztottam ki).
2010. jún. 17. 20:31
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
A kerti tavat tényleg ajánlom, mi 2 nap alatt megcsináltuk, van benne szökőkút, tavirózsa, gyönyörűszép lett :)
2010. jún. 17. 20:32
 9/27 A kérdező kommentje:

Mmm, köszönöm szépen a virágneveket, utána nézek hol tudok beszerezni olcsón.:)

Remélem szép lesz. ha kész akkor beteszek ide egy képet milyen lett, mondjuk az még kb 1 hónap.:)

2010. jún. 17. 20:33
 10/27 anonim ***** válasza:

Hát, végülis annyira nem drága növények, a szegfű ráadásul évelő, a többi egynyári :)

Ha az árra mész akkor nagyon vigyázz. Én értek a növényekhez és azonnal látszik ha valami szemét minőségű. Nekem csak jó növényeim vannak, aki olcsón adja annál általában rossz minőségűek, mert bizonyos ár alatt nem lehet eladni, ha normálisan kapnak tápoldatot és törődést. A fuchsia egy kis cserepes kb. 200 Ft, ez egy 9-es cserép, a milliombells a nagy kaspós kb 1000 Ft egy kaspó, szegfű is 9-es cserép, az kb. 250-200 Ft, a gumós begónia a legdrágább, az 500 Ft egy cseréppel, de azt is át tudod teleltetni, fel kell szedni a gumóját. Megmutatom őket:

Gumós begónia (Begonia tuberhybrida):

[link]

[link]

Million Bells (Callibrachoa)

[link] (Ebben van egy kis muskátli is, a sárga az amit mondok, van amúgy egy csomó színben)

Fuchsia:

[link]

[link]

Évelő szegfű:

[link]

[link]

2010. jún. 17. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!