Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet ráoltani vadmeggyre...

Mit lehet ráoltani vadmeggyre és galagonyára?

Figyelt kérdés
irtózatos mennyiségű vaddmeggy van, husáng meg kb 4 centis fácska formájában, valamint rengeteg kis, szintén vékonyka galagonyabokor, ami nem terem. Ha lehet rájuk oltani valamit, akkor nem vágnám ki mindet. Alma, körte, barack, akármi?

2013. okt. 19. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Galagonyára kb. semmit, meggyre meggyet, cseresznyét.
2013. okt. 19. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap volt tvben egy úriember, aki galagonyára körtét oltott és működött. Képpel, hanggal, szóval nem mese volt. Ezér is kérdeztem, mert meglepett.
2013. okt. 20. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez számomra nagyon meglepő lenne, körtét vadkörtére vagy birsre szoktak oltani. Gondolj csak bele, mekkora törzse lesz egy körtének, és mekkora egy galagonyának. Ha sikerül is az oltás, szerintem nem lesz hosszú életű a növény.
2013. okt. 20. 08:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Meglepőnek meglepő, de tény. A tegnapi Gasztroangyal c. műsorban volt látható. Ismételni fogják a héten, hogy mikor, azt nem tudom, de gondolom kideríthető valahonnan.
2013. okt. 20. 13:08
 5/6 anonim válasza:

Én is csak most ismerkedem a kertészkedés eme formájával,de galagonyára lehet almát,körtét oltani. A fa nem lesz nagy növésű.

Ha megoldható akkor naspolyát olts rá!!!

2014. ápr. 2. 22:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a naspolya érdekes. Amúgy is akartam volna.
2014. ápr. 11. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!