Kezdőoldal » Otthon » Kert » Érdemes még ilyenkor paradicso...

Érdemes még ilyenkor paradicsommagot rendelni a vateráról? Vagy vegyek a piacon palántát?

Figyelt kérdés
Balkonra kellene, és megtetszett a fekete paradicsom. De ha már lekéstem, veszek hagyományos palántát :)
2013. ápr. 22. 12:58
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, már ég a pofámról a bőr, hogy nem bírok képet tölteni. Kisgyerekem van, azért zűrös. Meg most nem is vagyunk otthon, épp izgulok, hogy ki ne száradjanak/rohadjanak a kis növényék mire hazaérek :)

Csütörtökön a pariknak kijött a negyedik levélkéjük. A palántás paradicsom meg elég jól belehúzott, már virágzott, de azt lecsíptem, hogy még erősödjön kicsit.

Lesz egy új telóm pár héten belül, azzal tuti töltök képet, mert ott nincs macera, de ahogy odajutok, rendes géppel is csinálok végre!!!

Te hogy haladsz? Kint laknak már teljesen? Mikor ülteted szét?

2013. máj. 11. 20:11
 42/43 anonim ***** válasza:

Szia! Igen már akkoriban kint laktak teljesen. Össz 3 db paradicsom palántám lett a sokféle magból, 5 leveles állapotban vannak. 2 manó egy cserépben és elvileg 1 fekete külön.

Nekem ilyen eszembe nem jutna,hogy lecsípjem a virágokat,biztos igazad van,de Én sajnáltam volna.:)

Remélem nem mentek tönkre a Tieid,hogy nem voltál otthon!

Képek meg majd meglesznek ne aggódj emiatt,írtad már,hogy picid van,megértem. Az Enyémek milyenek? Én töltöttem,de nem írtál rá semmit!:)

Jó időt, további sok sikert addig is!

2013. máj. 16. 08:46
 43/43 anonim ***** válasza:
Na mi újs?
2013. máj. 30. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!