Érdemes még ilyenkor paradicsommagot rendelni a vateráról? Vagy vegyek a piacon palántát?
De ott is vannak ilyen extrák, hogy pl fekete?
És köszi :)
Szuper!
Simán virágföldbe veted, vagy előbb bentre, ablakba, tejfölöspohárba? Mit javasolsz? Balkonra akarok venni holnap egy jó nagy virágcserepet, abba szándékozom kiültetni.
Szia! Én is tegnap vetettem el az 5 féle paradicsom magomat!:)
Figyi egyáltalán nem gáz,hogy elszórtad mind,sőt ezt így is kell,balgaság lett volna azt hinni,hogy 2-őt elvetsz és akkor az a 2 lesz is! Majd meglátod, lehet a végére a 8-ból is csak kettő marad (vagy ki se kel mind,vagy útközben hal ki egy kettő,mert bármi történhet ilyen picikén velük)!
Szóval nem szúrtad el!:)
És akkor sima piros magot vettél? Mi lesz így a fekete utáni kíváncsiságoddal!?:)
Ja és azt akartam még,ha olyan szerencséd lesz,hogy mind az összes magodból szép palánta fejlődik,akkor el is ajándékozhatod,biztos nem volt nagy összeg a mag és így legalább hogy elszórtad mind,a saját érdekedben is biztosra mentél.Érted. Na majd értekezünk még,hogy alakulunk így izgi is,hogy egyszerre sartoltunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!