Érdemes még ilyenkor paradicsommagot rendelni a vateráról? Vagy vegyek a piacon palántát?
Van vagy 15 kis vékony magonc :) Nekem a zacskóba tevés hozta el a sikert :)))
Szerinted nem kellene őket kiritkítanom? Olyan 10x20 centis dobozkában vannak, nehogy elszívják egymás elől a tápanyagot. A fölösleget a szomszédomnak adnám, akinek van egy kiskkertje.
Az Enyémek is kb olyanban vannak és még csak nem is magasban,Én sajnálnám kiritkítani,szerintem várd meg a 2-4 leveles állapotát,akkor már jobban látod melyik erősödik vagy erősödne de nem tud és Én akkor szortíroznék. Mi van ha épp az erősebbet húzod ki most érted....
Egyébként aszittem már eltűntél.:(
Most tegyem be egy neylonzacskóba szerited? Mert itt még mindig semmi....
Már levetted róluk a takarást? Mert Én is attól félnék mint Te,hogy a páradús környezet után hogy szoktatom vissza?
Na további sok sikert,vigyázz a kis magoncokra!:)
Na kimentem és közelről bevizsgáltam a dolgokat. Az 5-dik féle magomat,ami sima korai mano paradicsom,semmi extra,már bújik,pedig azt lemaradt aznap,amikor Te is és Én is vetettünk,szóval azt 1 nappal később szórtam,mégis. 2-őt biztosan láttam.A 4 különleges maggal együtt most tettem rájuk átlátszó tetőt,hátha az kell Nekik!:)
Már megilyedtem,hogy tán rosszak a magjaim,mert hiába 5 féle 4 ugyanazon Eladótól származik a Vaterán.Abból egyik a manó mag,ami megindult,szóval remélem a többivel sem lesz gáz!Mondjuk látszott,hogy nincsenek rendesen átmosva és úgy kiszárítva,de azért reménykedem....
Nem tűnök el, nyugi :) szerintem jó ötlet, hogy tettél rájuk takarást. Én még nem merem kivenni, még olyan picik. Ha felébred a kislányom, csinálok képet, oks?
Milyen fajtákat is vetettél pontosan? Az enyém sima balkonra való piros koktélpari. Hát mit mondjak, most még hihetetlen, hogy azokról a kis bigyókról nemsoká szüretelni fogunk :)
Oké!!!!:) De akkor csinálj mindenről,amid van,kíváncsi vagyok a palántáidra is,meg a többi magra is és a pari mag csomijára is,ha megvan még!:)
Majd Én is fotózok,ha szeretnéd.
Egyébként igaz,olyan hihetetlen a természet,hogy mit produkál és öröm ebben részt venni!:) Imádok magról nevelni,olyan bensőséges....
Van 1. a mano korai paradicsom magom,ez normál és állítólag a leghamarabb terem, van 2.a koktélpari mint a Tied,3. fekete zebra pari normál méret és 4-5. sárga koktélparik csak az egyik körte alakúra nő!:) Képzeld el,milyen jól fognak mutatni,egy laza nyári nyers salátában!:) Bár azért a látványon kívül (már ha sikerül egyáltalán,kezdjük itt) azért remélem ízben is finomak lesznek!
Na végülis holnap fotózok :)
Fú erre nem is gondoltam, hogy egy salátába milyen jól néznének ki :) körte sárga meg a zebracsíkos nekem is bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!