Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lehetséges egy tyúktojást...

Lehetséges egy tyúktojást keltető nélkül mondjuk radiátoron kiköltetni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 21:30
1 2
 11/12 anonim válasza:
11%

Radiátoron nem lehet,de a 11 éves lányom a kozmetikusomtól kapott 1 napos fürj tojást a japáni sirálykái-picike pinty fajta- alátette, és terpeszben felváltva ültek-csúsztak" rajta,(fele akkora a fürj tojás mint a japáni sirályka pinty),21 nap mulva kikelt, 1 napig 2 óránként itattam ,leheltem még éjjel is-de most a teraszunkon lakik egy fürj...naponta egyet tojik,de itt nincs apuka tehát simán megesszük a tojásokat.

Ps.1000km utazott a tojás autóban, majd a férjem álmosan betette véletlenül a hűtőbe,reggel 8-11ig én kitettem 33 fokban a teraszra egy virág cserépbe,hogy felmelegedjen,mert tudtam lányunk szándékáról...Tuli a madár-tyúk neve"mint túlélő"

2009. aug. 31. 11:11
 12/12 anonim válasza:
én próbálkoztam... nem sikerült, de van egy tippem: vegyél 2 kispárnát, és tedd a radiátorra! minden nap forgasd meg egy kicsit, és permetezd le vízzel. őszintén sok sikert kívánok,(nem tudom tudod e 3 hét múlva kel ki) és ha sikerül, én is kipróbálom :-)
2022. szept. 6. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!