Mit tegyek ha a törölközőim büdösek maradnak? Tömény
öblítőt használok,60 fokon mosom őket, szellősen
teregetem. Már a radiátoron is próbáltam szárítani, de
az első használatnál előjön a kellemetlen szag.
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 14:18
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy egyszer ecetes, vagy Domestos-os vízben mosod ki őket. Én minden mosásnál teszek Domestos fehérítőt a mosószerhez, és elég 40 fokon mosni, mert szép tiszta lesz, és nem marad büdi. Bár azokat, amik eresztik a színüket, vagy kifakulnának, külön mosom 60-70 fokon, és 1600-on centifugázom. A régi, 800-as mosógépnél nekem is büdösek lettek. :(
2009. jan. 2. 15:00
2/8 anonim válasza:
Mosd at a gepedet, ne tegyel bele ruhat, csak uresen! 90 fok, es ecetet ontsel bele, egy normal programra allitsd a gepet!
2009. jan. 2. 17:01
3/8 anonim válasza:
Szerintem is az utolsó válasz az ok, mert bár nem írtad, de feltételezem, a mosás után rögtön szagoltad, és büdös. Használj 2 liter ecetet, kevés hypo-t, hozzá eressz kevés forróvizet, a többit elvégzi az elegy. Csinálj egy mosást így, utána referálj. Szerintem megszünik a gond.
Egyszerűen ne tegyél sok törcsit a gépbe. Mert az felszívja a vizet, ezért az nedvesen magában forog és nem mossa ki a piszkot belőle csak jobban magába dolgozza....
Hiába van ráírva a gépekre hogy 6kg ruha...
Azt az alig 10 liter vizet, amit egyes szakaszokban használ a gép, kb 3 kg ruhának találták ki. Törcsiből még annyi is sok...
Sjanos ez van :oS ez az én bajom is.
Annyira baromi takarékosak a mai gépek, hogy víz nélkül mosnak :oS Anélkül meg véleményem szerint nem lehet...
Vagy az eredmény büdös ruha....
2009. jan. 8. 18:10
6/8 anonim válasza:
de pl. ha átmosod elötte kézzel akkor ugyis teljesen vizesen berakod és akkor megmarad a viz a doban tehát nem szivja fel nekünk ugy beszokott válni=)
2009. márc. 2. 14:24
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire jó ecetet hypoval keverni, mert klórgáz szabadulhat fel.
2010. aug. 13. 18:39
8/8 anonim válasza:
"Nem tudom, mennyire jó ecetet hypoval keverni, mert klórgáz szabadulhat fel."
Az sósav hypoval keverésnél van ha jól tudom. Bár az ecet is sav de szerintem nem okoz ilyen gonodot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!