Kezdőoldal » Otthon » Kert » Létezik akinek tökéletes a...

Létezik akinek tökéletes a háza és a kertje? Szóval a ház is belül kivül?

Figyelt kérdés
mert mi ugyan nemujház hanem kocka de szinte mindent kicseréltünk az elosztást is ujracsináltuk uj nyilászáró uj beton ujra van vakolva kivül belül, gáz viz villyan szenyvizelvezető minden új, és megprobáltunk mindent tökéletesre de nem az!pedig mi csináltunk mindent!!!!Saját házunkat meg csak tökéletesre akarjuk csinálni!De annyira fárasztó!szinte mindenhol van hiba pedsig értünk hozzá nem ugy belevágtunk hogy fingunk sincs!aférjem tud vakolni festeni!!!!!!Szóval az ajtok jól zárodnak amit mi tettünk be de amit köműves... hát szarul rakta be!!!!na meg a glettelésben is van hiba!!!Szóval ha jolmegnézi az ember mindenben!Most garázst épitünk és hát igazából utánn a kelene a kertet csinálni!De mire a garázskész addig ra a növényekj is megnőlenk valamennyire!!!!!Igyvoltam vele!Elkezdtem ültetni és teli van a kert de még aztán kell csinálnom pázstifüvet!!szóval ösze visza csináltam!Anövények kicsik még alig látszanak!!!!Az eszem persze mást diktált de annyira bevoltam pörögve!alig várom hogy szép kertem legyen !persze mostmár a gazokat nemlehet gyomirtozni!Ezt jól megcsináltam!Énvagyok türelmetlen csak?
2009. márc. 25. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy elégedett a munkáddal ne is keresd a választ mert akkor nincs olyan és valószínűleg nem is lesz.De próbálj meg mindíg annak örülni amivel éppen végeztél.
2009. márc. 31. 08:27
 12/15 A kérdező kommentje:
utolso:Nem erre gondoltam!Nem a munkámmal van a baj hanem hogy ha elvetsz egy pázsitfüvet tuti lessz benne paraj is!Akkor már nem tökéletes!Igaz forditva csináltam sok mindent!De a munkámmal megvagyok elégedve!
2009. márc. 31. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerem ezt az érzést... NEkünk is lesz nem sokára egy saját kertes házunk. És ettől félek én is, hogy nehogy ebbe a ahibába aessek, mint te. Hogy mindent egyszerre akarok majd megcsinálni, hogy minden tökéletes és csillivilli legyen. Ne legyen benne hiba. De lesz... Meg nem lehet mindent egy nyár alatt megcsinálni az tuti. MErt amíg építenek addig nem lesz gyönyörű a fű, mert nem állhatsz ott a munkások sarkában sipítozni, hogy ne lépj ide ,meg oda se!!!! Szóval ezen a nyáron már nem lesz olyan ,mint amilyet szerttél volna, de majd jövőre.Most koncentrálj inkább a belső részekre. A belső lakberendezésre. Én teljesen átérzem, amit érzel. Csak én ne fussak ebbe a hibába, pedig én is nagyon be vagyok már pörögve :D !

Türlem! Minden jót!

2009. márc. 31. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Kinek csinálod??Magadnak,vagy a szomszédnak?A kerthez türelem kell,s még 20év sem lesz kész...a lakás,mire kész lesz,kezdheted az ujabb felujitást..hihihi:DDDD
2009. ápr. 5. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:

szia!

én úgy vagyok,hogy másoknak mindig mindene szebb meg jobb...a háza a kertje,a konyhabútora,a konyhája,a fürdőszobája,a kanapéja:S:S

de azért próbálkozok én is ezt is azt is csinosítgatni!

Most épp fejembe vettem,hogy leszegélyezem a parkettáim,mert hiányosak és már régiek,jönnek ki a helyükről,valamint undorító már a tapéta.Na az lesz még nem semmi meló.Sajnos sajnálom rá a pénzt,hogy megint átverjen valami szerelő,így max csak a villanyt fogom szereltetni.A tapétát valahogy lekaparom,kiglettelek és kifestek top shopot festékszóró géppel:)

2010. júl. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!