Létezik akinek tökéletes a háza és a kertje? Szóval a ház is belül kivül?
Szia!
Ismerem ezt az érzést... NEkünk is lesz nem sokára egy saját kertes házunk. És ettől félek én is, hogy nehogy ebbe a ahibába aessek, mint te. Hogy mindent egyszerre akarok majd megcsinálni, hogy minden tökéletes és csillivilli legyen. Ne legyen benne hiba. De lesz... Meg nem lehet mindent egy nyár alatt megcsinálni az tuti. MErt amíg építenek addig nem lesz gyönyörű a fű, mert nem állhatsz ott a munkások sarkában sipítozni, hogy ne lépj ide ,meg oda se!!!! Szóval ezen a nyáron már nem lesz olyan ,mint amilyet szerttél volna, de majd jövőre.Most koncentrálj inkább a belső részekre. A belső lakberendezésre. Én teljesen átérzem, amit érzel. Csak én ne fussak ebbe a hibába, pedig én is nagyon be vagyok már pörögve :D !
Türlem! Minden jót!
szia!
én úgy vagyok,hogy másoknak mindig mindene szebb meg jobb...a háza a kertje,a konyhabútora,a konyhája,a fürdőszobája,a kanapéja:S:S
de azért próbálkozok én is ezt is azt is csinosítgatni!
Most épp fejembe vettem,hogy leszegélyezem a parkettáim,mert hiányosak és már régiek,jönnek ki a helyükről,valamint undorító már a tapéta.Na az lesz még nem semmi meló.Sajnos sajnálom rá a pénzt,hogy megint átverjen valami szerelő,így max csak a villanyt fogom szereltetni.A tapétát valahogy lekaparom,kiglettelek és kifestek top shopot festékszóró géppel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!