Mi a vélemény erről a fűnyíróról? 100 m2-es területre kellene, viszonylag sík és egyenletes (nem tökéletes).
Benzines csak nagy területre kell.
Karbantartani és üzemeltetni is drágább, mint az elektromos.
egy fűnyíróról beszélünk, milyen üzemeltetési, és karbantartási költségekről beszélsz?:) egész idényben 8l benzint használ a fűnyíróm, mióta megvettem annyit csinálok, hogy időnként kikapargatom a beleragadt füvet.
Az elektromos fűnyíró egy rémálom, a kábelt rakosgatni, húzgálni, kínlódni sokkal rosszabb, mint ahogy az ember gondolná, ráadásul nedves fűre nagyon nem ajánlott, leveri a biztosítékod.
Egy 100m2 résznél sem mind1, hogy berántom, és 10 perc alatt letolom, vagy kinlódok a kábellel.
Egy kis teljesítményű benzines többet ér mint a legdrágább elektromos:)
Aki nem tudja, hogyan kell elektromossal nyírni, hogy sohase menjen rá a kábelre (a kábel ide-oda tologatása nélkül), annak valszeg a legó sem ment kiskorában. Ez nem a fűnyíró hibája.
Az üzemeltetési és karbantartási költségen pedig azt értem, hogy az elektromos egy villanymotor és kész. Annak soha semmi baja nem lesz. A benzinesben olajat cserélsz, lég- és benzinszűrőt, gyertyát, átteleltetése nyűg. Persze nem muszáj odafigyelni ilyen apróságokra, de akkor még drágább lesz a karbantartása a gépnek.
Az elektromos nem a biztosítékot vágja le, hanem ESETLEG a fí relét (ha van olyan a házban egyátalán).
igazad van, hülye vagyok.
A kedves kérdező nyugodtan vegyen elektromos fűnyírót:a kábel egyáltalán nem gond, nem kell cibálni, nem kell rakosgatni.
A kábel nem más, mint a férfivá válás jelképe:)Egy kihívás, aki azzal tud az bármivel tud:)
o óóóóóóóó most látom: 1000 m2-es a telek :D
bocsi
de még mindig konkrétan ez a termék érdekelt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!