A fekete ribizlit hogy lehet viszonylag gyorsan szüretelni?
Saját felhasználásra vagy eladásra?
Saját részre megfelelő, ha ponyvát terítesz alá és lerázod.
Igen, saját felhasználásra, csak nem szeretek naphosszat mellette guggolni, szóval ezért kérdeztem, hátha valakinek van jó ötlete, és lett:)
Tehát akkor érett a fekete ribizli, ha rázástól leválik?
Én a piros ribizlit szoktam villával leszedni azokról a száracskákról, arra valóban bevált.
A letermett vesszőket minden évben le kellene vágni mindkét (fekete és piros) fajnál? Én idáig mindig csak ritkítottam.
Megnéztem, a könyvben is:a feketeribizli könnyen pereg.
meg már a kertben is potyognak az érett bogyók.
Az én fajtám Titánia, az még nem igazán érik, csak szerettem volna felkészülni időben:)))
Köszönöm a kiváló válaszokat, jutalom a zöld kezecska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!