Kezdőoldal » Otthon » Kert » Létezik akinek tökéletes a...

Létezik akinek tökéletes a háza és a kertje? Szóval a ház is belül kivül?

Figyelt kérdés
mert mi ugyan nemujház hanem kocka de szinte mindent kicseréltünk az elosztást is ujracsináltuk uj nyilászáró uj beton ujra van vakolva kivül belül, gáz viz villyan szenyvizelvezető minden új, és megprobáltunk mindent tökéletesre de nem az!pedig mi csináltunk mindent!!!!Saját házunkat meg csak tökéletesre akarjuk csinálni!De annyira fárasztó!szinte mindenhol van hiba pedsig értünk hozzá nem ugy belevágtunk hogy fingunk sincs!aférjem tud vakolni festeni!!!!!!Szóval az ajtok jól zárodnak amit mi tettünk be de amit köműves... hát szarul rakta be!!!!na meg a glettelésben is van hiba!!!Szóval ha jolmegnézi az ember mindenben!Most garázst épitünk és hát igazából utánn a kelene a kertet csinálni!De mire a garázskész addig ra a növényekj is megnőlenk valamennyire!!!!!Igyvoltam vele!Elkezdtem ültetni és teli van a kert de még aztán kell csinálnom pázstifüvet!!szóval ösze visza csináltam!Anövények kicsik még alig látszanak!!!!Az eszem persze mást diktált de annyira bevoltam pörögve!alig várom hogy szép kertem legyen !persze mostmár a gazokat nemlehet gyomirtozni!Ezt jól megcsináltam!Énvagyok türelmetlen csak?
2009. márc. 25. 14:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Most tulajdonképp mi is a problémád?!?!
2009. márc. 25. 14:32
 2/15 A kérdező kommentje:
mind ez amit leirtam!szóval az a kérdés hogy tényleg van e valakinek akinek háza kertje tökéletes?na ez lenne a kérdés!!!!!!
2009. márc. 25. 14:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében a nyugdíjasnak "tökéletes a kertje" :D

Ne aggódj majdcsak rendeződik minden türelem.

Mertha elkapkodjátok a munkát annak később meglessz a látszata.

2009. márc. 25. 14:44
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen összefosott szöveget inkább el sem olvasok, elfáradnék, mire a végére érnék.

Sok szerencsét.

2009. márc. 25. 14:54
 5/15 anonim válasza:
mennyire örülnék én egy tökéletlen háznak...de még bérházi albérletre sem futja. Örülj inkább, hogy megteheted, hogy kertes házad legyen, és azt, hogy pofásíthatod!!!!
2009. márc. 25. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinél van hiba.Hol itt, hol ott!Én értem a kérdésed!Mi is így állunk.Idegen szemnek tökéletes, viszont ha én végigmegyek a házon, tudom, h ott foltos a glett, vagy megfolyt a csövön a festék, vagy az ajtó alatt behúz a szél, stb.Amíg élünk csináljuk, ezzel más is így van nyugi!
2009. márc. 25. 15:40
 7/15 A kérdező kommentje:

köszi:)

bocs a helyesirási hibákat már én is látom !Sajna gyorsan írtam kis csöppség ittvan melettem nem volt időm elolvasni :)

2009. márc. 25. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
A kert részéhez tudok hozzászólni! Most mi is ott tartunk! A lényeg, ha fákat, évelőket ültetsz, azokak alaposan gondolt meg a helyét, mert nem lehet őket már kivenni vagy évente átültetni. Egyszerűbb, ha papíron nagy vonalakban lerajzolgatod, hogy mit hova szeretnél, és az a növény mekkorára fog megnőni, így tudod, hogy takarják-e egymást, vagy nem is mutatnak majd jól. Április-május még ott van előtted, akkor sem késtél le semmiről, esetleg a virágzó növények később fognak virágozni, de ha egyszer a helyükön vannak, akkor az mindegy is.
2009. márc. 26. 14:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is örülj annak, ami van! Csodás, hogy van egy házatok, amit a magad ízlése szerint újíthattál fel. (A miénk is ilyen, amiket leírtál.Tavaly lett teljesen felújítva.) A kertről: nézegess sok újságot, honlapot és írd össze, hogy mi az amire vágsz. Pl: fűszernövények, gyümölcsfák, nagy gyep, vagy homokozó, sok sárga virág stb. Ha kész a lista, próbáld egy A/4 papíron elhelyezni, hogy mit hol tudnál elképzelni. A kialakítás során mindig azokra a részekre koncentrálj ahol már nem lesz több munka pl.: garázs. Mert nem jó érzés, ha belerondítanak abba, amit már szépre csinátál. A mi házunk meg nem tökéletes, kivülről nincs bevakolva teljesen. De a kert kezd csodás lenni, kb 3 év és olyan lesz, mint álmaim kertje.:):)
2009. márc. 29. 17:18
 10/15 A kérdező kommentje:
hát már késő mert nekem teli van ültetve a kertem .szóval majd akkor vigyáznak a munkások!
2009. márc. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!