Hogyan lehetne tökéletes jácintom?
Már régóta nagyon szerettem volna jácintot, mert gyönyörűnek találom, és nagyon szeretem az illatát. Ma pedig megláttam egy szupermarketben, egy gyönyörű, erős példányt, műanyag, tejfölös doboz szerű cserépben, még bimbós, de látszik, hogy szép virágja lesz. Szeretnék mindent jól csinálni, hogy fogjak hozzá?
- Vettem virágföldet, és egy szép kaspót, és kaptam hozzá egy műanyag cserepet.
- A műanyag cserép aljára tettem kis virágföldet, beleállítottam a tejfölös dobozból kivett hagymát, körbeszórtam virágfölddel, megnyomkodtam körülötte a friss földet, és a tetejére is szórtam. A hagyma felső része kicsit kilóg a cserépből.
Mostmár csak a locsolással vagyok gondban. Most meglocsolhatom? Mennyit? Jól csináltam az ültetést?
Kiraktam az ablakomba, a szobámban pedig nincs túl meleg, úgy tudom nem szereti a nagy meleget.
Remélem tudtok nekem tanácsot adni!
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a segítséget, alulról locsoltam, meg is lesem, nem pang-e alatta a víz.
Elolvastam a linket is. Hasznos volt, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!