Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mikor kell a paprika palántoka...

Mikor kell a paprika palántokat szétválasztani és egyedül kiültetni ?

Figyelt kérdés

febr. 4. 23:29
1 2
 11/12 Tth.Garry válasza:

Lehet ilyen magaságyás nevezetű magasított ágyás, láttam már olyat magaságyásként hirdetve mint egy nagy balkonláda ami lábakon áll , ha mégsem ilyen elnézést kérek :). Én pl. február közepén-végén szoktam vetni vetni a fentebb említett pl balkonládába a magokat (chiliket hamarabb is lehet de én azt nem szoktam) és 2-4 lombleveles állapotban szoktam őket különválasztani(pikírozni) műanyag cserepekbe , ügyelve arra hogy kb olyan mélyre kerüljön a gyökerük mint amilyen mélyen pikírozás előtt volt.Kiültetni csak akkor lehet ha már nem lesz fagy mert nagyon érzékenyek rá.

Ha érdekel részletesen a paprikapalánta nevelés ajánlom Goldperger András videóit youtuben.

febr. 7. 05:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen pontosan hasonló ahhoz amit leirtal.

[Bocsi az értékelés miatt véletlen nyomtam rá]

Illetve Köszönöm a videó ajánlást.Meg fogom nézni

febr. 7. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!