Ha egyedül élnél, mi lenne az az élelmiszer, amit semmiképpen nem vennél meg a konyhádba? De jelenleg a családod miatt pedig ott kell lennie, pedig te nem szereted.
Kezdem: túró, mazsola, disznóhús, csirkehús (kivétel a csirkemell), alma, bármilyen tészta, szilvalekvár, baracklekvár, joghurt.
Rendesen idegesít, hogy ezek itt vannak a házban és hogy ezeket hogy lehet megenni. Be se hoznám ha lehetne választanom.
Hmm, pl mandarin és narancs amit én nem vennék magamnak, mert utálom. 1-2 darabot veszek, hogy ne rohadjon ránk.
Vagdalthús, szardínia, paradicsomos hal, konzerv spagetti. Ezek nem zavarnak, a párom mint vésztartalék berak párat a szekrény hátsó sarkába, és ha épp nincs kedv főzni, vagy ha nagyon betegek vagyunk, hónap vége van, akkor van valami gyors és egyszerű kaja.
De ilyenekm nekem is van, csak az emyém thai ramen tészta, amit meg ő nem eszik meg.
A többiben meg egyetértés van 😆
Májatmeg belsőségeket, ilyen zödségekkel vagy olvadós sajttal töltött felvágottat, szárított szója granultátumot, pacalt, konzerv gombát köszönjük, de meghagyjuk annak aki szereti.
Van sok dolog, amit nem eszek, pl nem szeretem a banánt, nyilván nem tartanék otthon, hogy aztán kidobjam.
De azt nem tudom megérteni, hogy hogyan zavarhat valakit az, hogy ott áll a polcon egy lekvár, amit ő nem eszik, más viszont igen. Ez komoly mentális problémákra utal. Nem viccből írom, hogy szakembernek kéne látnia, mert aligha az alma áll a problémáid valós hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!