Ha egyedül élnél, mi lenne az az élelmiszer, amit semmiképpen nem vennél meg a konyhádba? De jelenleg a családod miatt pedig ott kell lennie, pedig te nem szereted.
Kezdem: túró, mazsola, disznóhús, csirkehús (kivétel a csirkemell), alma, bármilyen tészta, szilvalekvár, baracklekvár, joghurt.
Rendesen idegesít, hogy ezek itt vannak a házban és hogy ezeket hogy lehet megenni. Be se hoznám ha lehetne választanom.
Járok pszichológushoz, de nem emiatt. Xd
Nem tesz idegbeteggé nyilvánvalóan, ez csak ilyen túlzás volt. Egyszerűen csak sokat jár azon az agyam, mikor ezt a sok kaját nézem, hogy mennyi mindent nem vennék meg, ha egyedül lennék. Legtöbbet egyedül én nem eszem meg, de mivel 3an rajtam kívül ezt eszik, én nem nagyon kapok külön dolgot, csak nézem ahogy ők eszik ezeket.
Én szeretem a puffasztott rizst, kenyeret, zsemlét, margarint, konzerv majkrémet, rizst, csirkemellet, zöldségek közül kb mindent, szalámik nagy részét is, szóval azért tudok még enni valamit. :D (#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!