Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha egyedül élnél, mi lenne az...

Ha egyedül élnél, mi lenne az az élelmiszer, amit semmiképpen nem vennél meg a konyhádba? De jelenleg a családod miatt pedig ott kell lennie, pedig te nem szereted.

Figyelt kérdés

Kezdem: túró, mazsola, disznóhús, csirkehús (kivétel a csirkemell), alma, bármilyen tészta, szilvalekvár, baracklekvár, joghurt.

Rendesen idegesít, hogy ezek itt vannak a házban és hogy ezeket hogy lehet megenni. Be se hoznám ha lehetne választanom.

ápr. 1. 12:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Nem vennék semmit...Akkor legfeljebb fényt ennék.A megfelelő létállapot elérése után már nincs szükség anyagi táplálékra.
ápr. 1. 15:48
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Vannak dolgok, amiket ne is. Pl furiánt vagy surströmming konzervet például jogos. Ilyet én se akarok otthonra.
ápr. 1. 15:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Járok pszichológushoz, de nem emiatt. Xd

Nem tesz idegbeteggé nyilvánvalóan, ez csak ilyen túlzás volt. Egyszerűen csak sokat jár azon az agyam, mikor ezt a sok kaját nézem, hogy mennyi mindent nem vennék meg, ha egyedül lennék. Legtöbbet egyedül én nem eszem meg, de mivel 3an rajtam kívül ezt eszik, én nem nagyon kapok külön dolgot, csak nézem ahogy ők eszik ezeket.

Én szeretem a puffasztott rizst, kenyeret, zsemlét, margarint, konzerv majkrémet, rizst, csirkemellet, zöldségek közül kb mindent, szalámik nagy részét is, szóval azért tudok még enni valamit. :D (#1)

ápr. 1. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem is tudom, talán a burgur meg a kuszkusz amiért én nem vagyok oda.
ápr. 1. 18:52
 15/20 anonim válasza:
25%
Mindenféle hús, mindenféle fehérliszt és mindenféle édesség.
ápr. 1. 19:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha még csak fel sem merült bennem ez a kérdés, mert miattam is vannak olyan dolgok a konyhában amit a család nem eszik meg, csak én.
ápr. 2. 07:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A méz.
ápr. 2. 09:52
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Méz, puffasztott rizs, cukor.
ápr. 2. 10:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Hagyma, erőspista, paradicsom, uborka, gyümölcsök
ápr. 2. 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek, nem veszek alkoholt, lencsét, csípős dolgokat, spenótot stb. Nyilván van még sok minden, amit nem szeretek. Csak olyan dolgokat veszek, amit igen.
ápr. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!