Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egyedül élők, havonta mennyit...

Egyedül élők, havonta mennyit költötök ételre?

Figyelt kérdés
Én eddig lusta voltam, elment havi 100.000 ételre, nagyon sokszor rendeltem és inkább megvettem a kész szendvicseket. Most szeretnék elkezdeni spórolni, főzni magamra heti 2-3x.
2022. febr. 1. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha otthon főzöl, és nem mész étterembe, szerintem 50-ből simán kihozható! És úgy, hogy akkor nem teszkógazdaságos cuccokat veszel...
2022. febr. 1. 12:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy sokat tudnék spórolni. Most számoltam utána egy példának, hogy ha csinálok sárgaborsó főzeléket fasírttal sütőben sütve, akkor max. 1500 ft-ból kijön az ebédem, 3 napra. Kénytelen vagyok kevesebbet költeni, plusz fogynom sem ártana.
2022. febr. 1. 12:17
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Okos tervezéssel tényleg nagoyn sokat lehet spórolni a kaján....

Sokszor úgy megy el rengeteg pénz, hogy az ember ad hoc jelleggel vesz ezt-azt, bekapni.... Ami nem is feltétlenül szükséges.... Napi szinten akár egy ezres is elmegy ilyesmire, ahogy a fiatal kolléganőimnél látom....

2022. febr. 1. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
70 ezer körül úgy, hogy hetente egyszer főzök több napra, és gyakran eszem olcsó melegételt (Ramen levesek, főtt csomagolt virsli, konzervek, stb). Néha meg én is rendelek, vagy napközben a munkahelyi kantinban ebédelek. Igaz, ebben az összegben minden közértbeli számla benne van, szóval ha levonjuk a háztartási eszközöket, alkoholt, akkor inkább 60-65 lehet.
2022. febr. 1. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
2022. febr. 1. 12:53
 6/14 anonim válasza:
73%
így van heti 10.000 Ft-ból egész biztos, hogy megúszhatod, ha nem lazacot eszel minden héten
2022. febr. 1. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Bakker mennyit kerestek, ha csak zabára ennyit elcsesztek?
2022. febr. 1. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Minden más területen minimális a költésem, pl. ruhák, szórakozás, utazás. A komolyabb hobbim, ami sok pénzt visz el, az a számlák befizetése :D
2022. febr. 1. 17:18
 9/14 Noren1989 ***** válasza:
86%
Havonta kb 60-80magassàga. A piàt külön szàmoltam, rendben?
2022. febr. 1. 18:24
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, de simán 50-60 felett van szerintem.

7-es, az a meglepő, hogy végre egy ilyen kérdés alá nem csupa olyan válasz jön, hogy 20-30 ezret (legutóbb épp tegnap volt ilyen kérdés, ilyen válasszal). Tíz éve írja a többség a 30 ezret, de ez ma már teljesen irreális, hacsak nem madárétkű, szinte mindenből 30-50%-kal leértékelt, közeli lejáratú terméket tud venni, vagy kap rengeteg mindent rokonoktól, amit sokan nem szoktak beleszámolni a kiadásaikba, mint ahogy a saját kert költségeit sem.

2022. febr. 1. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!