Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egyedül élők, havonta mennyit...

Egyedül élők, havonta mennyit költötök ételre?

Figyelt kérdés
Én eddig lusta voltam, elment havi 100.000 ételre, nagyon sokszor rendeltem és inkább megvettem a kész szendvicseket. Most szeretnék elkezdeni spórolni, főzni magamra heti 2-3x.
2022. febr. 1. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Már nem lehet majd leértékeltet se venni, kötelező beszolgáltatás lesz ezekből! Nem árulhatják ki. Hujjé.
2022. febr. 1. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Rendszeresen és változatosan főzök. Havi 40-net nem lépem át.

De nem veszek üdítőket, csokikákat, chipseket és hasonlókat.

Teát, limonádét otthon készítem, ha édességet kívánok akkor sütök, vagy csinálok palacsintát, "egérke" fánkot, császármorzsát, stb

2022. febr. 2. 05:53
 13/14 anonim válasza:
100%

kb. 40-50 havonta.

A teljes havi kiadásom ritkán haladja meg a 150.000 Ft-ot, de kb. ennyi amit számolni szoktam.

De ebbe benne van az étel ital, az összes havi számla, plusz autó költségei is.

2022. febr. 2. 07:25
 14/14 anonim ***** válasza:
35%
Na számoljátok hozzá azt is ha valakinek gyógyszere, egyéb költsége is van ami az egészségeseknek nincs, és mellette még dolgozni se tud.
2022. febr. 2. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!