Kezdőoldal » Otthon » Kert » Igaz, hogy minden olcsóbb...

Igaz, hogy minden olcsóbb láncfűrész gyenge minőségű bóvli?

Figyelt kérdés
Oleo Mac GSH 400 fűrészt vennék,de azt olvastam róla valahol, hozzászólások között, hogy ez is ugyanolyan gagyi csak Oleo Mac matrica van rajta.
tegnap 06:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A Husqvarna tudtommal nem gyártat Kínában, de a Stihl olcsó gépei ott készülnek. (Nyilván német felügyelettel, tehát nem a nagyonbóvli kategória.)

De attól a hobbikategóriás Husik se komolyabbak, nem fognak sokkal többet bírni, mint ez a 400-as. Pár évet azért ki fog bírni szerintem ilyen 3-4 m3-rel, de nem kell azt hinni, hogy még 10-15 év múlva se romlanak el. Ahhoz már minimum 200-250-et kell rá költeni.

Vagy veszel egy halom legolcsóbb piacos Steelt vagy Stehlt, valószínűleg fele pénzből megúszod ugyanazt a munkát, csak persze sok szerelgetéssel. Én két fakitermelő vállalkozóról is hallottam, akik ilyen gépeket vesznek a cigány dolgozóknak. Az egyik konkrétan azt mondta, hogy annyiból megússza a gépköltséget, mint amennyit korábban csak a Stihlek pótalkatrészeire költött.

tegnap 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Stihlt kell venni, az indul télen-nyáron, hidegbe-melegbe. Az MS-170 még 100ezer alatt is van. Mondjuk komolyabb rönköket nem lehet vele vágni, szóval attól is függ mi a cél, mire kell.
tegnap 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
A husqvarnának is újítottak a karbiján.A régiek biztos jók voltak.
tegnap 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyik sem fog nagyon megszívatni, vagy ha úgy tetszik, csak pont annyira, mint a másik. Oleo-Mac is teljesen jó alkatrészeket tesz a motor köré. Én hasonló árúak közül azt venném meg, amelyikhez van megbízható szerelőm /vagy szerviz/ helyben.
tegnap 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!