Igaz, hogy minden olcsóbb láncfűrész gyenge minőségű bóvli?
Nekem van GSH-400. Egy jó kínai hobbifűrész, hogy legyen ilyen is otthon. Ennyi pénzért nyilván nem olyanra csinálják, hogy teljes téli tüzelőt fel lehessen vele vágni évekig...
Jobb és tartósabb, mint a piacosak, de hát az árakat nem véletlenül alakítják úgy, ahogy.
Azon meg nem kell meglepődni, hogy nagy márkák is gyártanak olcsón gyenge minőséget. Azt gyártanak, amire igény van. Még a Husqvarna és a Stihl is csinál ilyet, a Stihl főleg. Az Oleo is gyárt komoly minőséget, de az már a 300 E-t közelíti.
(Az Oleoval az a fő gond, hogy az importőr nem ismer el semmi garanciális hibát, minden a te hibádból van... Ennek az árát nem adná vissza a bolt, nyugodt lehetsz. Én már kitapasztaltam ezt.)
"importőr nem ismer el semmi garanciális hibát"
Ez minden gyártóra igaz, saját tapasztalat. Garancia nem létezik a kisgépiparban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!