Kezdőoldal » Otthon » Kert » Igaz, hogy minden olcsóbb...

Igaz, hogy minden olcsóbb láncfűrész gyenge minőségű bóvli?

Figyelt kérdés
Oleo Mac GSH 400 fűrészt vennék,de azt olvastam róla valahol, hozzászólások között, hogy ez is ugyanolyan gagyi csak Oleo Mac matrica van rajta.
ma 06:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Érdemesebb egy drága jó minőségűt venni, vagy egy tényleg olcsó bóvlit és azt kicseréled, ha elromlott
ma 06:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Vettem egy Daewoo fűrészt,bejáratás alatt olyan hiba jött ki rajta, hogy a bolt visszaadta az árát mert nem javítható. Összesen nem ment többet fél óránál. Itthoni felhasználásra kellene, csalódás ez, hogy még az ismertebb márkák (Oleo) is gyártanak bóvlit.
ma 06:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem van GSH-400. Egy jó kínai hobbifűrész, hogy legyen ilyen is otthon. Ennyi pénzért nyilván nem olyanra csinálják, hogy teljes téli tüzelőt fel lehessen vele vágni évekig...

Jobb és tartósabb, mint a piacosak, de hát az árakat nem véletlenül alakítják úgy, ahogy.

Azon meg nem kell meglepődni, hogy nagy márkák is gyártanak olcsón gyenge minőséget. Azt gyártanak, amire igény van. Még a Husqvarna és a Stihl is csinál ilyet, a Stihl főleg. Az Oleo is gyárt komoly minőséget, de az már a 300 E-t közelíti.

(Az Oleoval az a fő gond, hogy az importőr nem ismer el semmi garanciális hibát, minden a te hibádból van... Ennek az árát nem adná vissza a bolt, nyugodt lehetsz. Én már kitapasztaltam ezt.)

ma 07:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy inkább egy kisebb Husqvarna lesz. Évente 3-4 köbméter fát vágok és inkább vékonyabb. A fa csak kiegészítő fűtésre kell, bár, ha nem lesz gáz, akkor gáz lesz.
ma 08:28
 5/11 mindentudó99 ***** válasza:
Hidd el nem érdemes vacakolni velük. Kettővel kínlódtam mire rájöttem nem érdemes. Veszed a sz@rt de nem lesz olcsó az se mert hordhatod javíttatni ha egyáltalán elvállalják. Nem haladsz a munkával mert mindíg elromlik. Csak az ideget eszed. Vegyél egy kicsi Huqvarnát.
ma 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:

"importőr nem ismer el semmi garanciális hibát"

Ez minden gyártóra igaz, saját tapasztalat. Garancia nem létezik a kisgépiparban.

ma 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Az olcsó Husqvarna és Stihl is ugyanarra a gagyi kínai motorra épül. Csodát senki nem tud csinálni.
ma 10:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a 7 es írta.Husqvarnát sem vennék többet.Már inditás előtt lever a víz,elfog e indulni.
ma 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Alaposan át kell gondolni vásárlás előtt, hogy mire és mennyit használja az ember ezeket a szerszámokat. számolni kell. Én azért vettem meg a gagyi láncfűrészt, mert egy "szakember" megfelelő fűrésszel néhány alkalomra sokkal többet kérne el, mint amennyibe a gagyi fűrész kerül.
ma 14:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Tehát végül mindegy milyet veszek, mondjuk 100000 alatt, zsákbamacska, lehet, hogy beválik, de lehet, hogy szívni fogok vele.Alakul a dolog. Eddig csak egy kicsit voltam bizonytalan, most már úgy vagyok, hogy jó lesz a kézi fűrész is.
ma 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!