Echo láncfűrészek milyen minőségett képviselnek?
Figyelt kérdés
Ugyanazon teljesítményű modeljei drágábbak mint a stihl-husqwarna.2022. dec. 13. 20:25
1/9 anonim válasza:
Sosem hallottam róla.
Furcsa ez az egész.
2/9 anonim válasza:
ez full japán cucc , stihl és a husqwarna szeretne ilyen minőséget gyártani
4/9 anonim válasza:
Mitől lenne jobb minőségű, mint a 2 nagy?
5/9 anonim válasza:
pl azonos teljesítmény esetén nem rezeg annyira . az utóbbi 10-15 évben minőségi romlás tapaszalható ezeknél , a 30 éves stihl fűrészem a mai napi hibátlan a 5-10 éves stihl és husqwarna csörög-zörög , valahol szivárog (gyertya , karbi stb) echo esetén ezek a dolgok nem tapasztalhatóak
6/9 anonim válasza:
Ha rámjön, akkor órákig nézem a fűrészelős videókat.
Sosem használták ezt a márkát.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó minőség, nemsokára kezemben foghatok egy nagyobb gépet . A Stihl és a Husqvarna árnyékában nehéz lehet érvényesülni mert mindenki azt vesz ami a másik embernek is van arra gondolva ha neki jó akkor nekem is az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!