Mi ennek a rácsnak a neve amire felszokták néhányan futattni a zöldségeik?
tegnap 13:18
2/10 A kérdező kommentje:
az dekoratívabb és rózsáknál szoktam látni , ez valami ipari dolog újra felhasználása szerintem csak nem vagyok ebben benne és nem tudom hogy hívják, egy ismerősőm beton vasnak mondta de én azt túl vastagnak látom így hajlítani
tegnap 13:29
4/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem betonvas, azt nem lehet így hajlítani. Angolul trellisnek hívják, ami kb. futtató állványt jelent.
5/10 anonim válasza:
Ponthegesztett háló. Nekem is ilyen van, csak rozsdás :-)
6/10 anonim válasza:
Nálunk sajnos nem, de Angliában, USA-ban, stb. hardware úzletekben készen kapható futó növények felfuttatására.
7/10 anonim válasza:
6-oshoz folytatás:
A favi.hu-n kapsz egyszerűbb változatokat.
8/10 anonim válasza:
Térháló,amit megfelelő méretre,formára szabnak.
9/10 anonim válasza:
Sőt, még síkháló néven is árulják... Szerintem ez a pontosabb, mert hát síkban vannak hegesztve a betonvas szálak.
Betonozáskor szokták lefektetni a betonba, hogy a szoba padlója v. a járda ne töredezzen szét, ne horpadjon be. Sokféle anyagvastagsággal és lyukmérettel kapható.
10/10 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy nem túl terhelhető, nincs tartása. Ha a paradicsom felmászik a tetejére, az azzal jár, hogy a tákolmány két oldala kifelé szétnyomódik. 2-2 földbe ütött szögvas garantáltan nem tudja megtartani. Még úgy lenne használható, ha olyan hosszú szögvasak tartanák, amik felérnének a legtetejéig, és ott dróttal össze lennének kötve a szemben lévők. Még jobb, ha drót helyett egy vízszintes szögvas van, amihez hozzá van kötve az ív teteje, az úgy már valóban elég erős. (De látvány szempontjából persze legjobb az ívesre készített merevítés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!