Hogyan fagyasszam le zöldségeimet télre?
Figyelt kérdés
Az lenne e kérdésem, hogy hogyan fagyasszam le úgy, hogy ne fásuljon be utána a fagyasztóba. Jelenleg úgy csinálom, hogy forrásban lévő vízzel leöntöm, hogy megöljem a növényt, de ha valakinek van egy jobb ötlete, akkor szívesen fogadom.2009. júl. 25. 08:54
1/5 anonim válasza:
Mi évek óta így csináljuk a zöldségféléket: Megmossuk, megtisztítjuk, a kívánt méretre vágjuk, újból megmossuk, lecsorgatjuk, fagyasztjuk. (a sárgarépának a múlt héten használtuk el az utolsó darabjait, remek íze és állaga volt)
2/5 A kérdező kommentje:
Én is így csinálom, de hallottam, hogy a fagyasztóban tovább fásul a zöldség és én ezért forrázom le előtte
2009. júl. 25. 10:09
3/5 anonim válasza:
Régen én is leforráztam,de rájöttem,hogy jobb ha frissen fagyasztom le.Ha rendesen lezárom a zacskót,akkor nem lesz semmi baja,csak akkor,ha a zöldséget éri a fagy.
4/5 anonim válasza:
-megmossuk, megtisztítjuk, összevégjuk
5/5 anonim válasza:
Én sem forrázom.Csak tisztítom, átmosom, szeletelem, és fagyasztom.Nem fásul tovább!!butaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!